Αρχική / More / Αθλητικά / «Ευρωπαϊκή ομάδα διοικείται από εγκληματίες»
«Ευρωπαϊκή ομάδα διοικείται από εγκληματίες» thumbnail

"Ευρωπαϊκή ομάδα διοικείται από εγκληματίες"

Σε εξέλιξη είναι αυτές τις ημέρες συνέδριο για τα στημένα παιχνίδια στο Μάντσεστερ κι εκεί ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Λιγκών ήταν αποκαλυπτικός.

Χωρίς να κατονομάσει την ομάδα, ο Μανουέλ Μεδέιρος είπε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι υπάρχει μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα στην Ευρώπη που διοικείται από εγκληματίες. Έχω τους λόγους να το πιστεύω αυτό. Δεν θα πω ποια ομάδα είναι ή από ποια χώρα προέρχεται. Πάντως μιλάμε για εγκληματίες που είναι πίσω από μια εταιρεία που διοικεί την συγκεκριμένη ομάδα».
Στη συνέχεια, ο Μεδέιρος δήλωσε: «Έχουμε έρθει σε επαφή και έχουμε προειδοποιήσει αυτούς που πρέπει να γνωρίζουν. Αν πάτε πίσω στο 2003 και το 2004 θα βρείτε πολλά τέτοιου είδους παραδείγματα, με τη διείσδυση της εγκληματικότητας στην ιδιοκτησία κάποιου συλλόγου, όπως στη Φιλανδία, το Βέλγιο και άλλες χώρες. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα με την πρέπουσα σοβαρότητα. Αυτό είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X