Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα «παιδικά τραύματα» και οι αστρολογικές τους αντιστοιχίες.
Τα «παιδικά τραύματα» και οι αστρολογικές τους αντιστοιχίες.  thumbnail

Τα "παιδικά τραύματα" και οι αστρολογικές τους αντιστοιχίες.

Ποιος λέει ότι η παιδική ηλικία είναι μόνο πρόσχαρη και ανέμελη;Ελάχιστοι μπορούν να πουν ότι τα παιδικά τους χρόνια δεν τους άφησαν κάποια ενοχλητικά κατάλοιπα, όπως ανασφάλειεςκόμπλεξ ή ακόμα καιτραύματα. Έτσι, συχνά αποδίδουμε τις αδυναμίες μας τους γονείς μας και γενικά στο οικογενειακό μας περιβάλλον, που κατά τη γνώμη μας δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Ισχύει όμως αυτό τελικά ή είναι όλα μια δικαιολογία για να μην ξεπερνάμε τις αδυναμίες μας;

 

Η αστρολογία δίνει τις δικές της απαντήσεις με βάση ορισμένες θέσεις και σχέσεις των πλανητών στο γενέθλιο ωροσκόπιο. Ο γενέθλιος χάρτης δείχνει πώς το συγκεκριμένο άτομο βίωσε τα παιδικά του χρόνια. Βέβαια, εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μιλάμε για τον τρόπο που το ίδιο το πρόσωπο ζούσε και αντιλαμβανόταν καταστάσεις, χωρίς να είναι βέβαιο ότι και αντικειμενικά οι γονείς του ήταν π.χ. αδιάφοροι ή καταπιεστικοί. Παρόλα αυτά, όποια κι αν ήταν πραγματικά η κατάσταση, άφησε ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή του παιδιού, που τα μεταφέρει και στην ενήλικη ζωή του. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως αυτό το "εσωτερικό παιδί" το κουβαλάμε μέσα μας για πάντα. Το θέμα είναι πώς το εκδηλώνει ο καθένας μας.

 

Ένα παιδί έχει από φυσικού του όλα τα χαρίσματα για να ευτυχεί:Αντιμετωπίζει τον κόσμο με χαρά, περιέργεια και θαυμασμό, δεν καταπιέζει τα συναισθήματά του, ακούει την καρδιά του, αφήνεται με εμπιστοσύνη, είναι γεμάτο εμπνεύσεις και δημιουργικότητα. Δεν μένει κολλημένο στο παρελθόν, αντίθετα αφήνει πίσω του γρήγορα ό,τι το στενοχώρησε και η κάθε μέρα είναι γι’ αυτό μια καινούργια περιπέτεια. Κι όποιος μπορεί μεγαλώνοντας να κρατήσει αυτά τα χαρίσματα της παιδικής ηλικίας, έχοντας ταυτόχρονα ωριμάσει, εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό μια επιτυχημένη ζωή. Το εσωτερικό μας παιδί είναι μια κινητήρια δύναμη που μας συνοδεύει σε όλα μας τα χρόνια. Αν διατηρήσουμε τη σύνδεση μαζί του, έχουμε κερδίσει το μυστικό της ευτυχίας.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X