Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πότε θα γίνει η μεγάλη αλλαγή που περίμενες στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σου;
Πότε θα γίνει η μεγάλη αλλαγή που περίμενες στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σου;  thumbnail

Πότε θα γίνει η μεγάλη αλλαγή που περίμενες στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σου;

Σήμερα, ο Ζυγός υποδέχεται τον νέο του φιλοξενούμενο, τον Ήλιο, ο οποίος περνώντας στο καινούριο του σπίτι, αλλάζει… πεδίο ενδιαφερόντων! Ωστόσο, ο Ήλιος στον Ζυγό βρίσκεται σε πτώση, δεν μπορεί να εκφράσει καλά τον εαυτό του, μια και ο Ζυγός έχει ανάγκη να εκφράζεται μέσα από τους άλλους, ο Ήλιος όμως έχει ανάγκη να εκφράσει το Εγώ του, τον εαυτό του! Έτσι, ο Ήλιος στο ζώδιο αυτό δεν μπορεί να βγάλει όλη τη δυναμική του!

 

Την περίοδο αυτή ενισχύονται πάρα πολύ οι σχέσεις και οι συνεργασίες, μια και το βασικό αίτημα του Ζυγού είναι να έχει γύρω του ανθρώπους που να μπορεί να επικοινωνεί, να τον αγαπούν και να είναι κοντά του! Αυτός είναι ο βασικός τομέας που ενισχύει τη νέα διέλευση του Ηλίου: η συνεργασία και ηανταποδοτικότητα! Αλλά και η κοινωνική ζωή περνά σε μια πιο διευρυμένη φάση, ενισχύοντας πολύ την καθημερινότητά μας, μέσα από την ανταλλαγή ενδιαφερόντων, απόψεων, κοινωνικών σχέσεων, που δίνουν μια πιο ευχάριστη πινελιά στις καθημερινές μας δραστηριότητες, εμπλουτίζοντάς τες.

 

Αλλά και οι προσωπικές-ερωτικές σχέσεις περνούν σε μια άλλη διαδικασία, που έρχεται να γλυκάνει τις καρδιές και να δημιουργήσει την ανάγκη μιας μεγαλύτερης συντροφικότητας! Έτσι, λοιπόν, οι τόνοι πέφτουν και τα πρόσωπα λειτουργούν με μια μεγαλύτερη διάθεση ανταλλαγής, τρυφεράδας και κατανόησης απέναντι στον άλλον.

Οι όψεις του Ήλιου από τον Ζυγό, με Άρη, Δία, Ουρανό και Πλούτωνα


Η συνάντηση του Ήλιου με τον Άρη, κατά τη διαδρομή του στο ζώδιο του Ζυγού, θα ενισχύσει πάρα πολύ την πρωτοβουλία και την αποφασιστικότητα και θα δημιουργήσει την τάση για περισσότερη δράση, ανοίγοντας συχνά πολύ πόρτες, που μπορεί μέχρι χθες να ήταν κλειστές, και δημιουργώντας ευκαιρίες! Αλλά και η συνάντησή του με τον Δία λίγο παρακάτω, θα ενεργοποιήσει τους εξελικτικούς μηχανισμούς της ανάπτυξης για πολλούς από εμάς.

 

Διάβασε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X