Αρχική / More / Αθλητικά / Παράταση «ζωής» στον ΟΦΗ
Παράταση «ζωής» στον ΟΦΗ thumbnail

Παράταση "ζωής" στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ είχε ζητήσει την υπαγωγή του στο άρθρο 99 και σήμερα οι άνθρωποι του Κρητικού συλλόγου βρέθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου. 

Αυτό το οποίο έγινε δεκτό εν τέλει είναι να δοθεί παράταση της προσωρινής διαταγής μέχρι να εκδοθεί η οριστική απόφαση. Τι σημαίνει αυτό για την ομάδα του Ηρακλείου; Ότι κανένας από τους πιστωτές της δεν μπορεί να απαιτήσει τις κυρώσεις σε βάρος του ΟΦΗ μέχρι να εκδοθεί η απόφαση για την υπαγωγή ή μη, στο άρθρο 99.

Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Βασιλάκης κατά τη διάρκεια της ακρόασης του και απευθυνόμενος προς το δικαστήριο είπε «Έχει γίνει μείωση εξόδων πάνω από 55% ενώ την τελευταία λογιστική περίοδο η ΠΑΕ είχε κέρδη 255.000 ευρώ. Κατατέθηκαν οι τελευταίοι ισολογισμοί. Δεν έχουμε σκοπό να χρεώνουμε κανέναν. Μέσω των ισολογισμών αποδεικνύεται τι ο ΟΦΗ τα τελευταία δυο χρόνια οι πρώην ποδοσφαιριστές έχουν πάρει τόσα χρήματα που δεν είχαν πάρει όταν έπαιζαν. Εμείς ζητάμε την επιμήκυνση των δόσεων και την ευκολία στην αποπληρωμή των οφειλών».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X