Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πως θα μας επηρεάσει ο Ερμής στο Σκορπιό από 26-29 Σεπτεμβρίου
Πως θα μας επηρεάσει ο Ερμής στο Σκορπιό από 26-29 Σεπτεμβρίου thumbnail

Πως θα μας επηρεάσει ο Ερμής στο Σκορπιό από 26-29 Σεπτεμβρίου

Το πιο σημαντικό γεγονός του τριημέρου είναι η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού την ημέρα της Κυριακής. Ο Ερμής θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, δεδομένου ότι στις 4 Οκτωβρίου μπαίνει σεανάδρομη πορείαεπιστρέφοντας ξανά στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, οπότε θα περάσει σε ορθή πορεία και θα επιστρέψει ξανά στον ζώδιο του Σκορπιού.

 

Στο ζώδιο αυτό ο Ερμής θα ασχοληθεί περισσότερο, όχι αυτό που φαίνεται, αλλά με αυτό που δεν φαίνεται! Άλλωστε, ο Ερμής εδώ έχει την τάση να διεισδύει κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, να ψάχνει όχι για το προφανές, αλλά γι’ αυτό που είναι κρυμμένο και συχνά δεν είναι ορατό με μια απλή ματιά!

 

Δεν είναι εύκολη η θέση του Σκορπιού για τον Ερμή, γιατί συχνά τον βάζει στη διαδικασία του ψαξίματος και τον κάνει να αναλώνεται, διεγείροντας εκείνη την φυσική του τάση του ψαξίματος, της έρευνας, της ανακάλυψης, που εδώ λειτουργούν συχνά σε υπέρμετρο βαθμό, χωρίς ωστόσο να του προσφέρουν κάτι σημαντικό!

 

Και βεβαίως, του δημιουργεί την τάση μιας μεγαλύτερης μυστικοπάθειας, που δεν επιτρέπει την ελεύθερη έκφραση, έτσι όπως συνηθίζει ο πλανήτης. Συχνά τον φορτώνει με πράγματα που δεν μπορεί να διαχειριστεί, καθώς και μια πιο έντονη εσωτερική αναταραχή, που δημιουργεί η διείσδυσή του στον κόσμο των συναισθημάτων. Ένας κόσμος όχι οικείος για τον Ερμή, που υποχρεώνεται να τα δει και να προσπαθήσει να τα κατανοήσει!

 

Έτσι, την περίοδο αυτήν γινόμαστε πιο καχύποπτοι απέναντι στους άλλους. Συχνά δεν εμπιστευόμαστε αυτά που μας λένε, αλλά νοιώθουμε την ανάγκη να ψάξουμε τα πράγματα σε βάθος, για να κατανοήσουμε περισσότερο και τις αλήθειες μας, αλλά και τις αλήθειες των άλλων.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ : www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X