Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα το τριήμερο: Ρήξεις και αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες!
Τα άστρα το τριήμερο: Ρήξεις και αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες! thumbnail

Τα άστρα το τριήμερο: Ρήξεις και αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες!

Όλα αυτά για τα οποία πάλεψες, αγωνίστηκες, πόνεσες, ταλαιπωρήθηκες, σου χτυπούν την πόρτα και ζητούν δικαίωση! Μπορείς να νιώσεις υπερήφανος ότι τα έχεις καταφέρει, ότι έχεις αδράξει όλες τις ευκαιρίες, όμως σε περιμένουν κι άλλες το επόμενο διάστημα, για να σου θυμίσουν πως ό,τι και να γίνει, αυτός που αγωνίζεται γι’ αυτά που πιστεύει δεν βγαίνει ποτέ, μα ποτέ χαμένος!

Ήλιος σε εξάγωνο με Δία την Παρασκευή


Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία την ημέρα της Παρασκευής, μια όψη που ρίχνει το φως της σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Τόσο ο Ζυγός όσο και οΛέοντας που φιλοξενούν αυτούς τους δύο πλανήτες, μας υπόσχονταισημαντικές βελτιώσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θετικές εξελίξεις σε όλα αυτά για τα οποία έχουμε δουλέψει και έχουμε προσπαθήσει, αλλά και νέες ευκαιρίες, που για κάποιους θα είναι ένα παράθυρο στο μέλλον!

 

Η ερωτική ζωή αναβαθμίζεται και δίνει αφενός τη δυνατότητα της αποκατάστασης σχέσεων που έχουν ταλαιπωρηθεί και αφετέρου τη δυνατότητα δημιουργίας νέων, αισιόδοξων και ελπιδοφόρων δεσμών για τους αδέσμευτους!

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό το Σάββατο


Ο ανάδρομος Ερμής κάνει κι αυτός το δικό του παιχνίδι, καθώς την ημέρα του Σαββάτου επιστρέφει στο ζώδιο του Ζυγού, για να επαναφέρει καταστάσεις που μας προβλημάτισαν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Σε πολλούς από εμάς θα δώσει τη δυνατότητα αναθεώρησης σχέσεωνκαταστάσεωνεξελίξεων, που χρειάζεται να επανεξεταστούν προκειμένου να ολοκληρωθούν σωστά.

Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό με ανατροπές στα ερωτικά


Ωστόσο, το σκηνικό του τριημέρου έχει και άλλες εξελίξεις, απρόβλεπτες, έντονες, και επεισοδιακές! Η θεά του έρωτα, η Αφροδίτηπανίσχυρη στο ζώδιο του Ζυγού, έρχεται για μια ακόμα φορά μέσα στην εβδομάδα αυτή να κάνει μια κίνηση ρουά-ματ στην κοσμική σκακιέρα, απειλώντας τον… βασιλιά της, τον έρωτα! Θα πει ένα μεγάλο “όχι” σε οτιδήποτε προσπαθήσει να την εξουσιάσει, να την χειραγωγήσει ή να την βάλει σε ρόλους που δεν της ταιριάζουν!

 

Θα αναζητήσει καινούρια πεδία συγκινήσεων, καινούργιες εμπειρίες, χωρίς να υπολογίσει ούτε το κόστος ούτε το τίμημα που θα πληρώσει… Δεν θα διστάσει να κάνει ανατροπές, προκειμένου να ικανοποιήσει εκείνο το βαθύ ένστικτό της, που της ζητά να ακολουθήσει την επιθυμία της, το όνειρό της, αυτό που ορίζει η καρδιά της…

 

Έτσι, το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις, εντάσεις, διαπληκτισμοί, ακόμη και ρήξεις στις σχέσεις ή και τις συνεργασίες. Όμως, αυτό είναι το αποτέλεσμα της σταγόνας που ξεχειλίζει το ποτήρι… Θα επαναστατήσει απέναντι σε όλα όσα την πνίγουν, την εξουσιάζουν, τη δεσμεύουν, μια κι εκείνη έχει τη δική της πορεία, που πρέπει να ακολουθήσει… Και θα την ακολουθήσει με όποιο κόστος και όποιο τίμημα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου


ΖυγοίΛέοντεςΤοξότες, αλλά και Υδροχόοι, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 17η μοίρα των ζωδίων, τις ημέρες αυτές έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά… Κάτι έρχεται προς την μεριά σας, μια πρόταση, μια ευκαιρία, ένα πρόσωπο… Κάτι που σας ευνοεί, αφού η τύχη σας άνοιξε την πόρτα και σας περιμένει…

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X