Σαρρής: «Πρέπει να μείνει ο Ρανιέρι»

Στην απογοήτευση του Κλαούντιο Ρανιέρι από την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών που πίστευε και περίμενε περισσότερα μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής. 

«Από αυτά που άκουσα κατάλαβα ότι κάποιοι διεθνείς που τους πίστευε και πόνταρε σε αυτούς δείχνουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Πρέπει να μείνει ο Ρανιέρι» είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στον NovaΣΠΟΡ FM ενώ μίλησε και για

-Τις τελευταίες εξελίξεις στην αγωνιστική εικόνα της Εθνικής ομάδας: 

«Ο εκάστοτε πρόεδρος δεν βγαίνει συνήθως για καλό στα ραδιόφωνα. Από το 2004 μέχρι σήμερα ήρθαν κάποιες επιτυχίες και ορισμένες επιτυχίες. Ποτέ δεν είχαν μερίδιο επιτυχίας οι διοικήσεις. Στην πρώτη αποτυχία έχουν ευθύνη οι διοικήσεις, ο πρόεδρος, η ομοσπονδία . Οι εκάστοτε διοικήσεις, όχι επειδή είμαι εγώ σήμερα. Αυτό είναι άδικο». 

-Εάν ήταν λάθος η απομάκρυνση του κ. Σάντος και η πρόσληψη του κ. Ρανιέρι: 

«Δεν υπήρχε καμία απομάκρυνση του κ. Φερνάντο Σάντος. Όταν είχε υπογράψει το τελευταίο του συμβόλαιο ο κ. Σάντος, είχαν αντιδράσει μόνο ο κ. Σάββας και ο κ. Χατζηαποστόλου. Έκανα μια πρόταση ανανέωσης στον κ. Σάντος μετά την ήττα και την άσχημη εμφάνιση της Εθνικής κόντρα στη Βοσνία. Τότε μου ζήτησε ένα χρονικό διάστημα για να το σκεφτεί. Συζητήσαμε άλλες δύο φορές και του προσφέραμε περισσότερα χρήματα με ετήσιο συμβόλαιο 800.000 ευρώ συν μπόνους πρόκρισης 800.000». 

Σχετικά άρθρα