Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο 8ος οίκος στον αστρολογικό χάρτη: μυστικά και πάθη. Μάθε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια!
Ο 8ος οίκος στον αστρολογικό χάρτη: μυστικά και πάθη. Μάθε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια! thumbnail

Ο 8ος οίκος στον αστρολογικό χάρτη: μυστικά και πάθη. Μάθε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια!

Ο 8ος οίκος ενέχει στοιχεία Σκορπιού και συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε ψυχικά και σωματικά με το ερωτικό αντικείμενο του πόθου μας. Αφορά τη λίμπιντο και τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις, καθώς και οποιαδήποτε οικονομική συνδιαλλαγή από ή προς τρίτους. Επίσης, εδώ βρίσκεται η κληρονομικότητα, ο μυστικισμός και οτιδήποτε διατηρούμε θαμμένο λόγω φόβου να το βγάλουμε στην επιφάνεια.

 

Βρείτε ποιον πλανήτη έχετε στον 8ο οίκο.

 

Ανάλογα με τον πλανήτη ή το ζώδιο που βρίσκεται μέσα στον 8ο οίκο, αντλούμε πληροφορίες για όλα αυτά που αναφέρονται παραπάνω, χρωματίζοντας έτσι τα χαρακτηριστικά αυτού του τομέα της ζωής μας. Μπορείτε εύκολα να βρείτε ποιον πλανήτη έχετε στον 8ο οίκο στον αστρολογικό χάρτη.

 

Τι συμβαίνει αν δεν έχετε κάποιον πλανήτη στον 8ο οίκο

 

Αν δεν υπάρχει κάποιος πλανήτης στον 8ο οίκο παρατηρούμε το ζώδιο που αντιστοιχεί σε αυτόν τον οίκο, όπως στο παράδειγμα που ακολουθεί,

 

Ο 8ος οίκος στον αστρολογικό γενέθλιο χάρτη

 

και στη συνέχεια βλέπουμε στον παρακάτω πίνακα, σε ποιον κυβερνήτη ανήκει:

 
ΖΩΔΙΟΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ
ΚΡΙΟΣΑΡΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ/ΖΥΓΟΣΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΔΙΔΥΜΟΙ/ΠΑΡΘΕΝΟΣΕΡΜΗΣ
ΚΑΡΚΙΝΟΣΣΕΛΗΝΗ
ΛΕΩΝΗΛΙΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
ΤΟΞΟΤΗΣΔΙΑΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΚΡΟΝΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣΟΥΡΑΝΟΣ
ΙΧΘΕΙΣΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ήλιος στον 8ο οίκο

 

Η προσωπικότητα του ατόμου που έχει Ήλιο στον 8ο οίκο, χρωματίζεται από στοιχεία Σκορπιού. Καχυποψία, χειραγώγηση, μυστικισμός, θαμμένα μυστικά, είναι μερικές από τις λέξεις-φράσεις κλειδιά, που χαρακτηρίζουν τον πυρήνα της ύπαρξής του. Η εύρεση ενός συντρόφου που θα τον/την ικανοποιεί ψυχικά και σωματικά, είναι ζωτικής σημασίας για αυτό τον τύπο, ενώ οι ιδιωτικές του στιγμές χαρακτηρίζονται από φλόγα, πάθος και ζωντάνια. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρχει μία τάση ενασχόλησης με μυστικιστικές επιστήμες, ψυχανάλυση ή εναλλακτικές θεραπείες. Οι κρίσεις στις σχέσεις δημιουργούν και κρίσεις ταυτότητας.

 

Σελήνη στον 8ο οίκο

 

Το άτομο με Σελήνη στον 8ο οίκο χαρακτηρίζεται από μία εσωτερική ανάγκη να σχετιστεί σε βάθος με τους υποψήφιους συντρόφους του, ενώ στις σχέσεις του, συχνά, αισθάνεται να κατακλύζεται από συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Είναι διστακτικό και επιφυλακτικό στις νέες γνωριμίες, ενώ παράλληλα έχει την τάση να χρησιμοποιεί υπόγειους τρόπους για να πετύχει αυτό που θέλει. Το σεξ είναι άμεσα συνδεδεμένο με το συναίσθημα, με το πάθος και την ένταση να αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για την ερωτική του ικανοποίηση.

 

Ερμής στον 8ο οίκο

 

Με τον Ερμή να βρίσκεται μέσα στον 8ο οίκο, η επικοινωνία του ατόμου καθώς και ο τρόπος που σκέφτεται, αποκτούν μία "σκοτεινή" χροιά. Ο τύπος αυτός έχει την τάση να αντιλαμβάνεται τα πράγματα κάτω από την επιφάνεια, αναγνωρίζοντας τα κρυφά κίνητρα και τις πιθανές σκέψεις των άλλων. Στο οικογενειακό περιβάλλον, ενδέχεται να υπάρχουν διενέξεις ή μυστικά που σχετίζονται με τα αδέρφια, ενώ στις ιδιωτικές του στιγμές το άτομο αναζητά την επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών και φαντασιώσεων. Η ποικιλία και η συχνή εναλλαγή συντρόφων, αποτελούν ακόμη μερικά πιθανά χαρακτηριστικά αυτής της θέσης.

 

Αφροδίτη στον 8ο οίκο

 

Όταν συναντάμε την Αφροδίτη στον 8ο οίκο, η θέα της ομορφιάς και την καλαισθησίας ντύνεται με μυστήριο. Ο τρόπος που σχετίζεται το άτομο χαρακτηρίζεται από συναισθηματικό βάθος, ενώ δεν αποκλείεται να έλκει άτομα που έχουν κάτι το μυστηριώδες στην εμφάνισή τους. Το σεξ παίζει πρωταρχικό ρόλο μέσα στη σχέση, με τον τύπο αυτό να αναζητά ρομαντισμό και χάδια στις ιδιωτικές του στιγμές με τους υποψήφιους παρτενέρ. Υπάρχει πιθανότητα να συνάψει επικερδείς συμφωνίες κατά τη διάρκεια της ζωής του ή να δεχθεί οικονομική εύνοια από έναν γάμο.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X