Αρχική / More / Αθλητικά / «Διαφορετική αντίδραση από ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή»
«Διαφορετική αντίδραση από ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή» thumbnail

"Διαφορετική αντίδραση από ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή"

Για διαφορετική αντιμετώπιση κατηγορεί την ΕΦΙΠ και τον Αθλητικό Δικαστή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφορικά με την μη τιμωρία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα λεγόμενά τους τις προηγούμενες ημέρες.  

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: 

«Με ιδιαίτερη ανησυχία αλλά και τεράστια έκπληξη παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα ότι ακολουθούνται από παράγοντες, πρακτικές δηλώσεων που είναι προσβλητικές όσο και υποτιμητικές για το άθλημα χωρίς να υπάρχει η δέουσα αντίδραση από την ΕΦΙΠ και τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. 

Αντίθετα όταν οι διαιτητές γράψουν στο φύλλο αγώνα κάτι που…θεωρούν ότι άκουσαν πως τους είπε κάποιος από την εξέδρα, παρατηρείται «ξεσηκωμός» κι ακολουθεί κλήση σε απολογία άμεσα. 

Θεωρούμε δε ότι τα όσα συκοφαντικά διέσπειραν οι υπότροποι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της ομάδας τους όπως και κατά τη διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος δεν προσβάλλουν κανέναν και γι’ αυτό άλλωστε ουδείς έχει ευαισθητοποιηθεί». 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X