Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα σήμερα προειδοποιούν : Προσοχή στις αυταπάτες!
Τα άστρα σήμερα προειδοποιούν : Προσοχή στις αυταπάτες!  thumbnail

Τα άστρα σήμερα προειδοποιούν : Προσοχή στις αυταπάτες!

Η μία από τις δύο σημαντικές μετακινήσεις της εβδομάδας, που συνοδεύει και την έκλειψη Ηλίου, είναι αυτή της Αφροδίτης στον Σκορπιό για να εκτοξεύσει την ερωτική ζωή και να της δώσει εκείνες τις αποχρώσεις του μυστηρίου, που χαρακτηρίζουν το ζώδιο του Σκορπιού…

 

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό την Παρασκευή και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Ομολογουμένως, στη θέση αυτή η Αφροδίτη θα δυσκολευτεί πολύ να εκφράσει τη φύση της, που κατά βάση αναζητά τη γλύκα και την αρμονία που δίνουν οι σχέσεις, ο έρωτας, η ανταλλαγή, το συναίσθημα. Εδώ αναγκάζεται να κολυμπήσει στους ωκεανούς του συναισθήματος του Σκορπιού και να βρεθεί κυριολεκτικά έξω από τα… νερά της, κάνοντας πολύ σκληρές προσπάθειες, ακόμα και για να εκφράσει τα πιο απλά πράγματα!

 

Έτσι, επειδή ακριβώς δεν μπορεί ούτε να διαπραγματευτεί ούτε να ελιχθεί, η Αφροδίτη τώρα τα θέλει όλα δικά της, εδώ και τώρα! Απόλυτα και κτητικά! Αυτή είναι η άμυνά της απέναντι σε αυτόν τον υπέρτατο συναισθηματισμό. Δεν αντέχει ούτε να μοιραστεί, ούτε να μετακινηθεί από τα θέλω της, μπορεί να φτάσει ακόμα και να εξαρτάται από το άλλο πρόσωπο και συχνά γίνεται δυστυχισμένη, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς έτσι όπως θέλει!

 

Ο έρωτας μπαίνει στην δραματική φάση του Σκορπιού… Γίνεται ακραίος, διεκδικητικός, αναζητά το απόλυτο και το αιώνιο, το πρόσωπο που θα στιγματίσει τη ζωή του για πάντα και θα είναι μόνο δικό του! Θυελλώδεις έρωτες προκύπτουν το διάστημα αυτό κι εγείρουν πάθη, ικανά να μετασχηματίσουν ολόκληρη την ύπαρξη στο πέρασμά τους! Δεν αφήνουν περιθώρια για τίποτε άλλο, πέρα από τη διεκδίκηση του πόθου, της επιθυμίας, του ονείρου και ίσως… του άπιαστου!

 

Συνοδεύει την νέα Σελήνη κι έκλειψη Ηλίου, δίνοντάς της έντονα ερωτικό χαρακτήρα. Στο διάστημα που θα ακολουθήσει, θα εκδηλωθούν έρωτες, που θα γράψουν τη δική τους ιστορία στο σκηνικό και θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη ροή της προσωπικής ιστορίας όποιου συναντήσουν στο δρόμο τους…

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό και οι όψεις της


Το πρώτο ραντεβού της Αφροδίτης στη διαδρομή του Σκορπιού είναι το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα, που θα δώσει σε όλο το σκηνικό έναν ονειρικό χαρακτήρα! Θα ταξιδέψει, θα παραπλανήσει και θα μαγέψει όλους όσους θα βρεθούν κάτω από το μαγικό, αραχνοΰφαντο πέπλο μιας τέτοιας ερωτικής περιπλάνησης!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X