Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο Σκορπιό αύριο. Θα επιστρέψει ο μεγάλος σου έρωτας;
Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο Σκορπιό αύριο. Θα επιστρέψει ο μεγάλος σου έρωτας;  thumbnail

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο Σκορπιό αύριο. Θα επιστρέψει ο μεγάλος σου έρωτας;

Στις 24 Οκτωβρίου και ώρα 00:57, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού που αποτελεί και την τελευταία Ηλιακή Έκλειψη της φετινής χρονιάς. Η έκλειψη διαμορφώνεται στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού, σε στενή σύνοδο με την Αφροδίτη, ενώ σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη καιτρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

 

Παρόλο που φαινομενικά οι όψεις αυτές θεωρούνται καλές και μπορούν να συμβάλουν στην επίλυση οικονομικών προβλημάτων, το γεγονός ότι ηΑφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας της, δεν αποτελεί και τον καλύτερο οιωνό, καθώς προοιωνίζει παρασκηνιακές και υπόγειες διεργασίεςπου δύσκολα θα γίνουν αντιληπτές, τουλάχιστον σε κοσμικό επίπεδο.

 

Ο ουτοπιστής Ποσειδώνας από την άλλη, σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να δημιουργήσει αρκετές απάτες και αυταπάτες και να δώσει ψεύτικες ελπίδεςγια ένα καλύτερο μέλλον. Σε ατομικό επίπεδο ωστόσο, οι συγκεκριμένες όψεις μπορεί να λειτουργήσουν θετικά, ειδικά αν αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες μας με ευαισθησία, αλλά και με ρεαλισμό. Ο έρωτας, τα έντονα πάθη και η αναβίωση παλιών σχέσεων θα έχουν την τιμητική τους. Η ηλιακή έκλειψη μπορεί να δείξει τα αποτελέσματά της μέσα σε έξι μήνες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό


Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την επερχόμενη έκλειψη είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί την πρώτη μέρα των ζωδίων. Οι Καρκίνοι, οιΠαρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς των πρώτων ημερών, ευνοούνται πολύ περισσότερο.

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 24 Οκτωβρίου σχηματίζεται η τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σε καλεί να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Έτσι, προτεραιότητά σου το ερχόμενο διάστημα θα είναι να εξασφαλίσεις την ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου και να βρεις μια φόρμουλα, που θα σου επιτρέψει να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, χωρίς να παραμελείς και τις υποχρεώσεις σου. Η συμμετοχή της Αφροδίτης αποτελεί έναν βοηθητικό παράγοντα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτείς, αφού σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις και τον προσωπικό αγώνα σου. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή, όπου υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αναβιώσει μια σχέση από το παρελθόν, που σου προσέφερε ασφάλεια.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 4 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου όπου αναμένονται σημαντικές εξελίξεις το ερχόμενο διάστημα. Ένα νέο κεφάλαιο πρόκειται να ανοίξει στη ζωή σου, είτε είσαι ήδη δεσμευμένος είτε βρίσκεσαι στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Η στενή σύνοδος που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, δείχνει ότι η αίσθηση της ασφάλειας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη μιας σχέσης και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να την εξασφαλίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η συμβίωση με τον σύντροφό σου ή η μετακίνηση σε μια άλλη πόλη/χώρα, επιφέρει μια νέα ισορροπία στη σχέση σας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένας νέος έρωτας που μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σου προσφέρει ό,τι ζητάς. Και να θυμάσαι ότι οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν όλα τα μυστικά για να τον κρατήσεις.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς διαμορφώνεται στις 24 Οκτωβρίου στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, την καθημερινότητά σου και την υγεία σου. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα το ενδιαφέρον σου θα εστιαστεί σ’ αυτούς τους τομείς, όπου θα προσπαθήσεις να βάλεις καινούργιες, πιο σταθερές βάσεις με στόχο να εξασφαλίσεις μια μακροχρόνια ευημερία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να θελήσεις να δημιουργήσεις μια δική σου δουλειά μαζί με τον σύντροφό σου ή ένα άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο, ειδικά αν αυτό αποτελεί μια επιθυμία που σκέφτεσαι από καιρό. Αν πάλι αναζητάς μια νέα εργασία, τώρα μπορείς να βρεις μια που θα ανταποκρίνεται στα προσόντα σου. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις ωστόσο, είναι να μην κάνεις κατάχρηση της δύναμής σου και εξαντλήσεις τον οργανισμό σου. Την κατάλληλη στιγμή για τις αποφάσεις σου τη γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X