Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα σήμερα συμβουλεύουν: Προσοχή σε απρόοπτες εξελίξεις συναισθηματικού τύπου
Τα άστρα σήμερα συμβουλεύουν: Προσοχή σε απρόοπτες εξελίξεις συναισθηματικού τύπου thumbnail

Τα άστρα σήμερα συμβουλεύουν: Προσοχή σε απρόοπτες εξελίξεις συναισθηματικού τύπου

Ξεχνάμε για λίγο όλη αυτή τη συναισθηματική ένταση που μας δημιούργησαν οι προηγούμενες ημέρες και προσγειωνόμαστε στην… πραγματικότητα. Η Σελήνη που διανύει το ζώδιο του Αιγόκερω είναι ιδανική, όχι μόνο να μας προσγειώσει, αλλά να εντείνει τους καθημερινούς μας ρυθμούς με απότομο τρόπο!

 

Ωστόσο, το κλίμα γύρω μας δεν παύει να είναι θετικό και να κινείται ακόμα έχοντας έντονους συναισθηματικούς κραδασμούς, κρατώντας την επιρροή των όψεων, τόσο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, όσο και του Ηλίου με τον Ποσειδώνα!

Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό


Η έναρξη της ημέρας γίνεται σε ένα κλίμα συναισθηματικής υπερδιέγερσης. Ησυνοδός της Σελήνης με τον Πλούτωνα στις 7.:47 π.μ. βαραίνει το σκηνικό και τις διαθέσεις και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια επιθυμίες που δεν υλοποιήθηκαν, καταστάσεις που δεν λειτούργησαν έτσι όπως τις σχεδιάσαμε και συμπεριφορές που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας…

 

Αλλά και λίγο παρακάτω, τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να μας φέρει μπροστά σε απροσδόκητα γεγονόταεξελίξεις, αλλά και ανατροπές στην καθημερινότητα. Οι διαθέσεις μπορούν ξαφνικά να πυροδοτηθούν με τη φλόγα της έντασης, που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνει τα πάντα άνω-κάτω!

Σελήνη σε τετράγωνο με Ερμή


Στις απογευματινές και βραδινές ώρες της ημέρας, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στις 7:30 μ.μ. έρχεται να δημιουργήσει μια τάση ασυνεννοησίας. Τόσο αυτά που λέμε, όσο και αυτά που δεν λέμε, αλλά κρατάμε κρυμμένα μέσα μας, είναι ικανά να πυροδοτήσουν συμπεριφορές και αντιδράσεις, δημιουργώντας εντάσεις, διαφωνίες και γενικότερα μια αναστάτωση, ακόμα και χωρίς λόγο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη Σελήνη στον Αιγόκερω


ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροικαλό είναι να λειτουργήσετε ευέλικτα, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές που δημιουργεί η μέρα, σε ζητήματα που μπορεί να πυροδοτήσουν έντονες καταστάσεις, συμπεριφορές και αντιδράσεις, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε να ανοίγετε συζητήσεις, οι οποίες δείχνουν όχι μόνο να μην καταλήγουν πουθενά, αλλά να λειτουργούν με αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που περιμένατε

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X