Νίκησε στη… Βαρκελώνη και πέρασε η Ρεάλ

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Κορνέγια για τους «32» του Κυπέλλου Ισπανίας, Η Ρεάλ ταξίδεψε μέχρι τη Βαρκελώνη, έδρα της Κορνέγια και πήρε την άνετη νίκη με 1-4, στο πρώτο ματς, με δυο γκολ από τον Βαράν! Οι αγώνες είναι διπλοί ωστόσο βάση της εικόνα αλλά και της δυναμικής των ομάδων δεν τίθεται εν αμφιβόλω η πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Κορνέγια αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 7η θέση στον όμιλο της.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και συνολικά την καθολική υπεροχή στην αναμέτρηση. Ο Κάρλο Αντσελότι είχε την ευκαιρία να μην χρησιμοποιήσει όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες του και να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό ο Βαράν για να ισοφαρίσει 10 λεπτά αργότερα για την Κορνέγια ο Όσκαρ Μούνοζ. Στο 35′ και πάλι ο Βαράν έκανε το 1-2 ενώ πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Χερνάντεζ έκανε το 1-3. Στο 73′ ο Μαρσέλο διαμόρφωσε το τελικό 1-4 σφραγίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας.

Σχετικά άρθρα