Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα 31 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014-Τα πάντα μπορούν να συμβούν!
Τα άστρα 31 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014-Τα πάντα μπορούν να συμβούν! thumbnail

Τα άστρα 31 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014-Τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Ο Νοέμβριος μας υποδέχεται χαμογελώντας και φέρνει μαζί του μία ξεχωριστή ενέργεια στο πλανητικό σκηνικό, που σκοπό έχει να μας καλοπιάσει και να μας κάνει να πιστέψουμε πως κάθε αρχή και εύκολη! Αργότερα, βέβαια, θα μας δείξει το πραγματικό του πρόσωπο… Τρεις ευοίωνες όψεις ανοίγουν την αυλαία του μήνα, προδιαθέτοντας μας για αρκετές συγκινήσεις!

Ερμής σε εξάγωνο με Δία


Την ημέρα του Σαββάτου ξεκινάμε με το εξάγωνο του Ερμή με τον Δίαμια όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για επιτυχείς συναλλαγές, επαφές, επικοινωνίες, ενισχύοντας την κάθε δημιουργική προσπάθεια. Φέρνει νέα ανοίγματα σε οτιδήποτε επηρεάζει τηδημιουργική έκφραση το εξάγωνο των δύο πλανητών, αλλά και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες φαίνεται πως έχουν και γρήγορες εξελίξεις!

 

ΖυγοίΛέοντεςΔίδυμοιΤοξότες και Υδροχόοι, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, είστε αποδέκτες εύνοιας και ευκαιριών, που μπορεί να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά σε ό,τι έχετε σχεδιάσει ή ονειρευτεί, ενισχύοντας ιδιαίτερα και τα ζητήματα της επαγγελματικής σας ζωής, αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά σας!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα


Η επόμενη όψη που συντελεί σε ευνοϊκές εξελίξεις, είναι αυτή της Αφροδίτης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώνει την ενέργειά της με τον ''γίγαντα'' του ζωδιακού και το αποτέλεσμα έρχεται να δημιουργήσει εξελίξεις, που βεβαίως αφορούν την ερωτική μας ζωή και… όχι μόνο!

 

Γιατί τις ημέρες αυτές, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και νέες προτάσεις με οικονομικές ευκαιρίες ή ανοίγματα, που για κάποιους μπορεί να είναι πολύ σημαντικές. Ίσως ακόμα να πρόκειται για μία διευκόλυνση, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ανακάμψουν!

 

Είναι όμως και… έρωτας. Τώρα οι ενέργειες ενώνονται, με κύριο σκοπό την κίνηση του ερωτικού μοχλού, που θα δημιουργήσει εξελίξεις σε παλαιότερες σχέσεις, αλλά θα ενισχύσει την επιθυμία να έρθουμε πιο κοντά σε κάποια πρόσωπα και να τα γνωρίσουμε καλύτερα…

 

Έντασηκτητικότηταπάθη είναι κάποια από τα σενάρια των ημερών, που θα γράψουν τις δικές τους, ξεχωριστές ιστορίες σε όσους δέχονται τις επιρροές της όψης. Ιδιαίτερα για τους ΣκορπιούςΑιγόκερουςΚαρκίνουςΤαύρους,Παρθένους και Ιχθείς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων, φαίνεται πως οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες!

Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα


Η τρίτη όψη που φαίνεται να προκαλεί τις εξελίξεις, είναι το εξάγωνο μεταξύ του Άρη και του ΠοσειδώναΟι μέρες είναι ιδανικές για την ενασχόλησή μας με θέματα που δονούνται σε πιο υψηλές συχνότητες και αφορούν σε μια κατάσταση πιο εξελιγμένη και πιο εσωτερική. Η ανάγκη της προσφοράς γίνεται πιο έντονη, ενώ η πνευματικότητα ίσως είναι το κλειδί, σε ό,τι μπορεί να αντιμετωπίζουμε και να μας δυσκολεύει…

 

Και βέβαια, το συναίσθημα θα λειτουργεί μέσα σε κείνες τις χαοτικές διαδρομές του, αναζητώντας ό,τι μπορεί να θεωρεί η ''ύπαρξη'' ιδανικό γι’ αυτήν. Πολύ συχνά θα αφεθούμε σε εκείνες τις καταστάσεις, που θα μας βγάλουν από το μέτρο και τα όρια του επιτρεπτού και θα μας οδηγήσουν να αναζητήσουμε άλλες εμπειρίες, πιο ξεχωριστές και ίσως πιο παραπλανητικές…

 

ΑιγόκεροιΙχθείςΚαρκίνοι, και Παρθένοι που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 4η μοίρα των ζωδίων, να ξέρετε πως οι ημέρες προσφέρονται για αναζητήσεις πάσης φύσεως…

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X