Αρχική / More / Αθλητικά / Επιστολή Ανδριανού στην ΕΠΟ για το προπονητικό
Επιστολή Ανδριανού στην ΕΠΟ για το προπονητικό thumbnail

Επιστολή Ανδριανού στην ΕΠΟ για το προπονητικό

Διαβάστε ακόμα:

Πόσο θα εκτεθείτε ακόμα κύριε Ανδριανέ;

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, σε μία κίνηση με πολλά επικοινωνιακά χαρακτηριστικά, έρχεται την επομένη της πελώριας γκάφας με τη φορολογική ενημερότητα της ΕΠΟ, να αποστείλει επιστολή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με την οποία ενημερώνει για την παραχώρηση έκτασης στο Σχιστό για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου των Εθνικών μας Ομάδων. 

Επειδή ο κ. Ανδριανός για ακόμα μία φορά προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις επισημαίνουμε ότι:

1. Η δημιουργία προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές ομάδες αποτελεί δέσμευση και εξαγγελία του πρωθυπουργού. 

2. Η επιστολή είναι, παραδόξως, γραμμένη σε πρώτο ενικό πρόσωπο, αντί να προτάσσεται το κυβερνητικό έργο.

Φυσικά η κίνηση είναι σε απολύτως θετική κατευθυνση, αρκεί η κατασκευή του προπονητικού κέντρου να έχει ολοκληρωθεί πριν από τη λήξη της σύμβασης με τις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά. Επίσης καλό θα ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού να ασχοληθεί (έστω και σε πρώτο ενικό) με τα καημένα τα άστεγα και υιοθετημένα του ελληνικού αθλητισμού.  

Μένει να φανεί ποιά θα είναι η αντίδραση της ΕΠΟ στην επιστολή Ανδριανού. 

Το Δελτίο Τύπου του Υφυπουργού:

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε στην ΕΠΟ την εξής επιστολή: 

"Διά της παρούσης σας ενημερώνω για την βούληση της Πολιτείας να παραχωρήσει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την χρήση της απαιτούμενης έκτασης από τα 115 στρέμματα ιδιοκτησίας της ΓΓΑ στο Σχιστό για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου των Εθνικών μας Ομάδων Ποδοσφαίρου, ενόψει της αλλαγής χρήσης των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά. 

Όπως γνωρίζετε, με συμφωνητικό που υπέγραψα με την "Ελληνικό ΑΕ", η αθλητική χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά στις οποίες περιλαμβάνεται και το σήμερα υφιστάμενο προπονητικό κέντρο των Εθνικών ποδοσφαίρου, διασφαλίστηκε μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015, με δυνατότητα και περαιτέρω παράτασης στην περίπτωση που καθυστερήσει η διαδικασία αξιοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ.

Προκειμένου η μετάβαση να γίνει ομαλά και εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, σας καλώ να απαντήσετε το συντομότερο δυνατό προσδιορίζοντας εκπροσώπους της Ομοσπονδίας οι οποίοι σε συνεργασία με τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ θα προχωρήσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής υποδομής".

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X