Αρχική / Media (old articles) / Google Messenger: Νέα υπηρεσία SMS/MMS και αναβαθμισμένες λειτουργίες στην αναζήτηση
Google Messenger: Νέα υπηρεσία SMS/MMS και αναβαθμισμένες λειτουργίες στην αναζήτηση thumbnail

Google Messenger: Νέα υπηρεσία SMS/MMS και αναβαθμισμένες λειτουργίες στην αναζήτηση

Σωρεία αναβαθμίσεων με αφορμή το λανσάρισμα του Android 5.0 Lollipop, με τη Google να φέρνει το Material Design στο πληκτρολόγιο, την εφαρμογή Keep και την αναζήτηση, η οποία περιλαμβάνει και μερικές ενδιαφέρουσες νέες λειτουργίες. Παράλληλα, η εταιρεία κυκλοφόρησε και τη νέα εφαρμογή Google Messenger!

Ξεκινώντας από την αναζήτηση, εκτός από τον ανασχεδιασμό σε Material Design, οι χρήστες θα έχουν στο εξής τη δυνατότητα πραγματοποίησης αναζήτησης μέσα στις εφαρμογές τους (π.χ. Ok Google, search TripAdvisor for hotels in Rome) χωρίς να φεύγουν από την εφαρμογή της Google. Μάλιστα, σε ορισμένες συσκευές θα “ακούει” και όταν είναι κλειστή η οθόνη.

Περνάμε στη νέα εφαρμογή Google Messenger, η οποία προορίζεται για αυτούς που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Hangouts (ενοποίηση chat και SMS). Η νέα εφαρμογή αφορά μόνο την αποστολή SMS/MMS, αλλά προσφέρει στον χρήστη αρκετές λειτουργίες όπως:

  • Δυνατότητα αποστολής φωτογραφίας/video ή λήψη photo/video απευθείας από την εφαρμογή για άμεσο sharing
  • Δυνατότητα αποστολής φωνητικού μηνύματος
  • Δυνατότητα αναζήτησης στις επαφές και τις συνομιλίες
  • Δυνατότητα block/unblock επαφών με ένα click
  • Υποστήριξη emoji

Η εφαρμογή έρχεται προεγκατεστημένη με το Androdi 5.0 Lollipop, αλλά όσοι επιθυμείτε μπορείτε να την εγκαταστήσετε από τώρα σε συσκευές με έκδοση Android 4.1+ [Google Play Link].

Τέλος, όσοι δεν θέλετε να περιμένετε μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση Google Keep από εδώ και το πληκτρολόγιο από εδώ.

[Google]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X