Αρχική / More / Αθλητικά / «Συμφωνούμε με την απόφαση της ΕΠΟ»
«Συμφωνούμε με την απόφαση της ΕΠΟ» thumbnail

"Συμφωνούμε με την απόφαση της ΕΠΟ"

Οι διαιτητές Super League εξέδωσαν κοινή δήλωση με την οποία ζητούν από όλους τους αρμόδιους φορείς να ληφθούν μέτρα για την ασφάλειά τους ενώ ζητούν και την παύση στοχοποίησής τους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Δυστυχώς για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες μιας νέας άνανδρης δολοφονικής επίθεσης σε ένα από τα εκλεκτά μέλη μας, τον Χριστόφορο Ζωγράφο, στον οποίο όλη η διαιτητική κοινότητα εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της και του εύχεται ταχεία ανάρρωση, προκειμένου να τον έχουμε και πάλι γρήγορα κοντά μας.

Η συγκεκριμένη επίθεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων επιθέσεων, όπως αυτές των Καλόπουλου, Βασσάρα, Κωνσταντινέα, Βασιλειάδη, Αμπάρκιολη, Σιδηρόπουλου, Καρατζίκα, Καλύβα και Τσαχειλίδη. Με μεγάλη μας λύπη παρατηρούμε ότι τα φαινόμενα βίας αυξάνονται διαρκώς, και μάλιστα τα τελευταία 3 χρόνια θα λέγαμε ότι βρίσκονται σε έξαρση.

Το να ευχόμαστε να είναι το τελευταίο περιστατικό κάθε φορά που συμβαίνει τέτοιο ή παρόμοιο φαινόμενο βίας, χωρίς να λαμβάνονται ταυτόχρονα δραστικά μέτρα, σε εμάς τους διαιτητές πλέον δεν αρκεί. Για τον λόγο αυτό, η απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίζονται διαιτητές στα πρωταθλήματα, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, με την προϋπόθεση να μην περιοριστούν οι ενέργειες μόνο σε αυτό.

Πιστεύουμε ότι άπαντες θα ήθελαν οι διαιτητές να μην φοβούνται τίποτα, προκειμένου να επιτελούν το έργο τους απερίσπαστοι.

Γι’ αυτό ζητάμε :
1.1. Από όλους τους αρμόδιους φορείς (ΕΠΟ, Super League,Football League, Πολιτεία) καθώς και οποιονδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει, να προβούν στην άμεση λήψη δραστικών μέτρων ώστε να προφυλαχτεί η σωματική μας ακεραιότητα.

2.2. Την, από όπου και αν προέρχεται, διακοπή της στοχοποίησης των Ελλήνων Διαιτητών, καθώς τέτοιες ενέργειες πυροδοτούν βία και συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην κλιμάκωση τέτοιου είδους φαινομένων .

Πάντως εμείς την ευθύνη για τα όποια ανθρώπινα λάθη μας την αναλαμβάνουμε πλήρως…»

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X