Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο Τοξότη;
Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο Τοξότη; thumbnail

Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο Τοξότη;

Στις 22 Νοεμβρίου και ώρα 11:38, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότηόπου και θα παραμείνει για ένα περίπου μήνα. Λίγες ώρες αργότερα, στις 14:32, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στη μηδενική μοίρα του Τοξότη, που σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και τον Κρόνο (από το ζώδιο του Σκορπιού) και με την Αφροδίτη (από το ζώδιο του Τοξότη). Μπορούμε επίσης να δεχτούμε ότι σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, ωστόσο η πιο σημαντική όψη είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πρόκειται να δημιουργήσει σύγχυση, απάτες και αυταπάτες και να μας παρασύρει σε "σκοτεινούς" δρόμους. Η υπερβολική αισιοδοξία που μας χαρίζει το επεκτατικό ζώδιο του Δία, μπορεί να μας "τυφλώσει" και να μας οδηγήσει σε πράξεις για τις οποίες αργά ή γρήγορα θα μετανιώσουμε. Ευτυχώς, η συμμετοχή του Ερμή και του Κρόνου από τον Σκορπιό μπορούν να περιορίσουν κάπως αυτές τις ιδιότητες και να μας κρατήσουν προσγειωμένους, ώστε να μη χάσουμε τον έλεγχο και να επωφεληθούμε πραγματικά από αυτό το καινούργιο φεγγάρι.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη


Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (ΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότες και Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί 19-23/2, 21-25/5, 23-27/8 και 22-26/11.

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Τοξότη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει λίγο αργότερα τη Νέα Σελήνη. Πρόκειται για ένα φαινόμενο αρκετά θετικό για σένα, καθώς υπόσχεται ένα δραστήριο και δημιουργικό δεκαπενθήμερο, κατά το οποίο θα ανακαλύψεις νέους ορίζοντες και προορισμούς και θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να καθιερωθείς επαγγελματικά. Η σύνοδος που σχηματίζει η Αφροδίτη, θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν σημαντικά τα εισοδήματά σου αλλά και να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Αν μάλιστα διατηρείς μια υγιή σχέση, ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις στο άμεσο μέλλον. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε ανανεώσει και θα σου δημιουργήσει κίνητρα για νέες κατακτήσεις. 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X