Δυάδα από Γιουρόπα, Μεξικό

Ανάμεικτα συναισθήματα μας άφησε το διήμερο που μας πέρασε. Χαμηλές ήταν οι πτήσεις μας, καθώς πέρασαν οι τρεις από τις έξι επιλογές μας. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκαν το goal στο ΤΣΣΚΑ Μ. – Ρόμα και τα over στα Ατλέτικο – Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ – Μάριμπορ. Χάσαμε το «2» στο dnb της Αμέρικα στην Πούμας, το goal στο Σάλκε – Τσέλσι και το over στο Αντερλεχτ – Γαλατά. Χαλαρά πάμε σήμερα με μία δυάδα, παρότι υπάρχουν αρκετά ματς στο Γιουρόπα. Αλλα είναι πολύ δύσκολα, άλλα είναι αδιάφορα, δεν χρειάζεται να μπλέκουμε.

114 ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ – ΠΑΟΚ “2”

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο ουδέτερο «Μπόρισοφ Αρένα» το οποίο απέχει 75 χιλιόμετρα από τη φυσική έδρα της Ντιναμό. Είναι μονόπλευρο το κίνητρο σε αυτή την αναμέτρηση. Η Ντιναμό έχει αποκλειστεί προ πολλού, μόλις μία ισοπαλία κατάφερε να πάρει μέχρι τώρα στον όμιλο έχοντας 1-11 απολογισμό τερμάτων, ενώ δεν σκόραρε στα τελευταία τρία ευρωπαϊκά ματς. Επιπλέον, δεν ξεχνάμε ότι έφαγε έξι γκολ στη Θεσσαλονίκη (ηττήθηκε 6-1), ενώ προέρχεται από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα όπου απομένει μία αγωνιστική και ο τίτλος έχει κάνει… φτερά. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, με νίκη απόψε θα κρατάει την τύχη του στα χέρια του, αφού υποδέχεται την Γκινγκάμπ την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα . Δεν έδωσε παιχνίδια το τελευταίο 15νθήμερο, στην περίπτωσή του το θεωρούμε καλό, καθώς ξεκουράστηκαν οι παίκτες που… τραβούν κουπί από την αρχή της σεζόν και αποθεραπεύτηκαν και όσοι ήταν τραυματίες. Πιστεύουμε ότι δεν θα τον επηρεάσουν οι άσχημες καιρικές συνθήκες και θα πάρει το «διπλό», αφού εκτός του κινήτρου υπάρχει και εμφανής διαφορά δυναμικότητας.

161 ΤΣΙΑΠΑΣ – ΤΟΛΟΥΚΑ “Goal”

Αναμέτρηση για τα προημιτελικά των πλέι οφ στο Μεξικό, υπάρχει και επαναληπτικός, ενώ ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Οι δύο ομάδες έφεραν goal στα τρία από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους στην έδρα της Τσιάπας. Επίσης, η γηπεδούχος έχει πέντε στα τελευταία οκτώ στο γήπεδό της στο πρωτάθλημα και τρία στα τελευταία τέσσερα ανεξαρτήτως έδρας. Η φιλοξενούμενη από την άλλη, μετράει τέσσερα σε οκτώ αγώνες μακριά από το «Νεμέσιο Ντίας» και τρία στα τελευταία τέσσερα ανεξαρτήτως έδρας. Επιπλέον, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος στη διοργάνωση στην Τσιάπας η οποία κέρδισε 2-1 (εμφανίστηκε το goal).

Σχετικά άρθρα