Διπλό η Μαρσέιγ

104. ΛΟΡΙΑΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ  2  1.75

Μία από τις σοβαρές αιτίες που έχουν φέρει στην τρέχουσα περίοδο της ομάδα της Λωραίνης στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης είναι ότι δεν μπορεί να παίξει άμυνα. Εάν εξαιρεθεί ο προ δεκαημέρου αγώνας με τη Λανς όπου επικράτησε δύσκολα 1-0 σε όλα τα άλλα ματς των δύο τελευταίων μηνών δέχτηκε γκολ. Κόντρα στην πρωτοπόρο η οποία μακριά από το «Βελοντρόμ» παίζει φουλ επίθεση και πανηγυρίζει γκολ με ευκολία θα τα βρεί… μπαστούνια με τις ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες. Ακόμη και η προϊστορία ευνοεί τους Μαρσεγιέζους οι οποίοι μετρούν πέντε νίκες στις επτά αναμετρήσεις που έδωσαν στο «Μουστουάρ» από το 2005 και έπειτα. Ενδιαφέρον στοιχείο για όσους ασχολούνται με τα σκορ ότι το 2-1 εμφανίστηκε πέντε φορές στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους στην έδρα της Λοριάν.

108. ΛΕΣΤΕΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  ΟΒΕΡ  1.65

Η Λέστερ έπειτα από μακρύ χρονικό διάστημα ανομβρίας εμφάνισε βελτίωση στην επιθετική γραμμή αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον πόντο καθώς έχασε 3-2 από την ΚΠΡ στο Λονδίνο. Βέβαια  οι 19 τελικές που είχε οφείλονται εν μέρει και στους στα μετόπισθεν Ρέιντζερς . Ο μάνατζερ Πίρσον είχε καλά λόγια για τη γραμμή κρούσης ωστόσο το γνωρίζει πως οι «αλεπούδες» δεν αμύνονται με την εξυπνάδα ή την πονηριά που παραπέμπει στο προσωνύμιο τους. Από την άλλη η Λίβερπουλ είναι γεμάτη προβλήματα φέτος και ουδείς μπορεί να προβλέψει την εικόνα της από αγώνα σε αγώνα. Με δεδομένο πάντως ότι στο πρόσφατο 1-0 με τη Στόουκ ο Μινιολέ κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις το μηδέν είναι πιθανό να δώσει και πάλι πολλές φάσεις στην αντιπαλό της.

110. ΜΠΕΡΝΛΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  UNDER 1.60

Παρέμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική αήττητη η Μπέρνλι. Μολονότι βρέθηκε να κυνηγά το σκορ από γκολ της Αστον Βίλα στο 37’ πήρε τον βαθμό τρία λεπτά πριν από το φινάλε. Εχει στρώσει πολύ αμυντικά η νεοφώτιστη η οποία όσο δύσκολα δέχεται γκολ άλλο τόσο πετυχαίνει παρά την μικρή βελτίωση εσχάτως. Η Νιουκάστλ έχασε μετά από καιρό αλλά και πάλι ήταν καλή παρά το 0-1 από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Μεγάλο προσόν της σκληροτράχηλης και αποτελεσματικής ομάδας του Πάρντιου η αμυντική προσήλωση άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. 

Σχετικά άρθρα