Αμεση ανταπόκριση στην πρόταση του realfm

Άμεση ήταν η ανταπόκριση τόσο από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, όσο και από τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο στην πρόταση του realfm 97,8 και του Νίκου Χατζηνικολάου να μην διατεθούν χρήματα στον στολισμό των δήμων για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά το σχετικό κονδύλι να δοθεί σε οικογένειες που ζουν στο σκοτάδι προκειμένου να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος.

«Εμείς την άδεια έτσι κι αλλιώς θα την δώσουμε, αν και απ’ ότι με πληροφορούν από τις υπηρεσίες το πιθανότερο είναι να μην χρειάζεται η κα. Δούρου και να μπορεί να το κάνει από μόνη της. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ θα έλεγα ακόμη και σήμερα, τώρα που μιλάμε, ας υποβάλει άμεσα ένα τέτοιο αίτημα προς το υπουργείο Εσωτερικών και η απάντησή μας θα είναι εξ ίσου άμεσα. Εξ προοιμίου σας λέω όμως ότι εγώ κάτι τέτοιο το εγκρίνω και πιστεύω πως είναι προς θετική κατεύθυνση και η ανταπόκριση της κα. Περιφερειάρχη, αλλά και η δική σας πρωτοβουλία», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον realfm 97,8 ο υπουργός Εσωτερικών. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ realfm 97,8

Νωρίτερα, η κα Δούρου ακούγοντας την πρόταση που κατέθεσε μέσα από τη συχνότητα του realfm 97,8 o Νίκος Χατζηνικολάου ανταποκρίθηκε και με SMS ενημέρωσε ότι περιμένει την έγκριση του σχετικού κονδυλίου από την κεντρική κυβέρνηση το οποίο ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ακούστε το ηχητικό

Πηγή: real.gr

Σχετικά άρθρα