Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / O Oυρανός σήμερα σε τετραγωνο με το Πλούτωνα μας καλεί να σοβαρευτούμε. Ποια ζώδια όμως θα επηρεάσει;
O Oυρανός σήμερα σε τετραγωνο με το Πλούτωνα μας καλεί να σοβαρευτούμε. Ποια ζώδια όμως θα επηρεάσει; thumbnail

O Oυρανός σήμερα σε τετραγωνο με το Πλούτωνα μας καλεί να σοβαρευτούμε. Ποια ζώδια όμως θα επηρεάσει;

Η εβδομάδα αυτή φέρνει μαζί της αρκετές εξελίξεις, που έχουν έναν πολύ πιο έντονο χαρακτήρα από αυτές των πολύ ευχάριστων δύο εβδομάδων που προηγήθηκαν! Κυρίαρχη όψη, όχι μόνο της εβδομάδας, αλλά ολόκληρης της περιόδου που ακολουθεί, είναι το τετράγωνο του ανάδρομου Ουρανού με τον Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά. Το πρώτο της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου 2014 και τώρα έχουμε την συνέχειά του, που κορυφώνεται στην σημερινή μέρα και χρωματίζει ολόκληρη την περίοδο που ακολουθεί. Το τελευταίο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα θα γίνει στις 16 Μαρτίου 2015, κλείνοντας μια σειρά από 7 κύκλους, που ξεκίνησαν στις 24 Ιουνίου 2012.

 

Οι όψεις αυτές λειτούργησαν και λειτουργούν με ιδιαίτερη ένταση και δυναμική στις εξελίξεις σε κοσμικό επίπεδο, μια και όλο αυτό το διάστημα χαρακτηρίζεται από άκρως ανατρεπτικά γεγονότα, που σκοπό έχουν την αλλαγή και την αναβάθμιση σε οτιδήποτε μέχρι τώρα θεωρείται φθαρμένο ή κατεστημένο.

 

Είναι μία τα ριζική αλλαγή, την οποία βλέπουμε όλοι και βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Σκοπό έχει την πλήρη εξυγίανση (όσο είναι δυνατόν αυτό) ενός συστήματος, που πλέον δεν έχει να προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Έχουμε ανάγκη να προχωρήσουμε σε μια νέα περίοδο, σαφώς πιο αναβαθμισμένη και πιο πνευματική, όπου οι αξίες που θα πρωτοστατούν, θα αφορούν περισσότερο στον άνθρωπο και πολύ λιγότερο το υλικό κομμάτι, που μέχρι τώρα κυριαρχεί.

 

Παράλληλα σε αυτό το τετράγωνο που κορυφώνεται σήμερα, έχουμε και την συμμετοχή του βόρειου δεσμούδημιουργώντας την όψη Ταυ-τετραγώνου. Έτσι, το επόμενο διάστημα μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε αρκετά γεγονότα, με έντονη δράση και πολλές φορές ριψοκίνδυνο, ως και ακραίο χαρακτήρα. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, επιθετικότητα, καθώς και έλλειψη πειθαρχίας που οδηγεί σε πιο σπασμωδικές και προκλητικές κινήσεις.

 

Οι αλλαγές θα γίνουν και είναι επιβαλλόμενες! Πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ομάδες, που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και λειτουργούν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, συχνά και με ιδιαίτερα σκληρό χαρακτήρα, λειτουργώντας απόλυτα, αποφασιστικά, γρήγορα και ακραία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού


 


Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X