Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / 2015: Διεθνείς εξελίξεις και Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα
2015: Διεθνείς εξελίξεις και Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα  thumbnail

2015: Διεθνείς εξελίξεις και Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήλθατε στις ετήσιες προβλέψεις για το έτος 2015. Εάν θέλετε να δείτε τις προβλέψεις μας σε video πατήστε εδώ.


Η χρονιά που διανύσαμε (2014) έφερε αρκετές γεωπολιτικές ανακατατάξεις και επιβεβαιώθηκα πλήρως από το άρθρο μου «Ο Κρόνος στο Σκορπιό – Οι «χρησμοί» του για την Ελλάδα και τον κόσμο» που είχε δημοσιευτεί στο astrology.gr στις 8 Οκτωβρίου 2012 και μιλούσε για «…Μια δυναμική εγκατάσταση η οποία προοιωνίζει αποδόμηση των πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών συστημάτων, τουλάχιστον όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Επίσης, προβλήματα με το έδαφος, το υπέδαφος και τα προϊόντα αυτών, ζητήματα με σύνορα, ερωτικά σκάνδαλα υψηλά ισταμένων προσώπων. Πρόσωπα και καταστάσεις θα δεχτούν τη χαριστική τους βολή». Τα ζητήματα που πρόεκυψαν με την Ουκρανία αλλά και τα συμβάντα στην Ελλάδα με την ΑΟΖ, τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο είναι αναμφισβήτητα σοβαρά.


Το 2015 θεωρώ πως θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Εάν προσέξει κανείς τους χάρτες της Μεταπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (έως ετούτη τη στιγμή) Αλέξη Τσίπρα, διαπιστώνει ότι ο γενέθλιος Ποσειδώνας θα δέχεται δυσαρμονία από τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (διάψευση προσδοκιών, χάος, εξαπάτηση). Τα «όνειρα» των λίγων ίσως να γίνουν εφιάλτης των πολλών.


 


Τι λέει το ANNUAL (ετήσιο) για το 2015 – Μια «πρόγευση» των γεγονότων σε παγκόσμια κλίμακα


Σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχουμε «ιδιαίτερα προβλήματα» αφού ο Ζευς θα βρίσκεται σε επαφή με τους άξονες Κρόνου/Ποσειδώνα και Άδη/Απόλλωνα αντίστοιχα, που μιλούν για χρόνια εμπόδια στην εργασία, μαζική δυστυχία και μεγάλη καταστροφή που προκαλούνται από πολεμικό μίσος.
Παράλληλα ο Βουλκάνους θα ισούται με το μεσοδιάστημα Ήλιου/Άδμητου που βγάζει άσκηση πίεσης στους έχοντες ακίνητη περιουσία. Σκληρά μέτρα μέσα από πίεση (και ψυχολογική). Θάνατος μέσω συντριβής – ιδιαίτερα σε μετακινήσεις αξιωματούχων από αέρος.
Επιπλέον, ο Ουρανός σηματοδοτεί «Έκτακτο Συμβούλιο», διατάγματα έκτακτης ανάγκης, στρατιωτικά ζητήματα και κυβερνήσεις που θα τολμήσουν αυτό που έχουν κατά νου με αποφασιστικότητα!
Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X