Ταξίδι για να κλείσει παίκτη!

Ταξίδι για μεταγραφή της ΑΕΚ σε χώρα της Ευρώπης, πιθανότατα στην Πορτογαλία, έκανε χτες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Από πηγή της ΠΑΕ επιβεβαιώθηκε χτες βράδυ “ότι ο Μιλοβάνοβιτς πράγματι έφυγε σε ταξίδι”, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί ο προορισμός του Σέρβου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Το πιθανότερο σενάριο ωστόσο είναι ότι ξαναπήγε στην Πορτογαλία για το τελικό στάδιο των  διαπραγματεύσεων με μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

Ο Μιλοβάνοβιτς έχει εντοπίσει στη χώρα της Ιβηρικής, Πορτογάλους και Βραζιλιάνους, τόσο στη θέση του επιθετικού, όσο και του αμυντικού χαφ. Χτες βράδυ έπαιζαν Μπενφίκα – Μπράγκα, ενώ απόψε η Πόρτο υποδέχεται την Σετούμπαλ. Ο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται στην Αθήνα αύριο το πρωί.
Εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι βρίσκεται από χτες και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς . Σύμφωνα με πληροφορίες το ταξίδι του Ντούσκο δεν έχει να κάνει με μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ, αλλά έγινε για προσωπικούς λόγους. Άλλωστε από αρμόδια πηγή διέρρευσε πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει μεταγραφικός στόχος από την πρώην γιουγκοσλαβική αγορά.

Σχετικά άρθρα