Αρχική / More / Anna's Notes / Μυστικά ευεξίας και καλής διάθεσης από την Άννα Δρούζα και την Apivita
Μυστικά ευεξίας και καλής διάθεσης από την Άννα Δρούζα και την Apivita thumbnail

Μυστικά ευεξίας και καλής διάθεσης από την Άννα Δρούζα και την Apivita

Η Άννα Δρούζα μοιράστηκε μαζί με τις αναγνώστριες πολύτιμα μυστικά ευεξίας και καλής ψυχολογίας στη γορτη που διοργάνωσε η Apivita και το boro.gr στο Apivita Experience Store.  

 

 

 

Ηταν μια υπέροχη εμπειρία μοιράσματος! Ηταν μια πρωτοβουλία της Apivita και ευχαριστω όλη την ομάδα και κυρίως την Σοφια Κουτσιανά, που μας χάρισε την ευκαιρία να σταματήσουμε "τις μηχανές μας" που δουλεύουν στον αυτόματο πιλότο, και να ακούσουμε-μέσα σ'αυτο το δίωρο της συνάντησης  μας-τον εαυτό μας, το σώμα μας και μέσα απο τα λόγια των άλλων την δική μας αλήθεια.Ούτε μια στιγμή δεν βαρεθήκαμε! Ολοι μαζί αναζητήσαμε την πόρτα που μας οδηγεί στη χαρα της ζωής! Και πάνω απο ολα περάσαμε καλα γιατι ανταλλάξαμε τα μικρά μας μυστικά,πάνω στη μεγάλη μας αγωνια να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Άλλωστε και η Apivita σαν φιλοσοφία επένδυσε στη φύση, τον καλύτερο δρόμο στο ταξίδι της ζωής!


 

 

Πάρτε μια μικρή γεύση απο αυτο που ζήσαμε όσοι επιλέξαμε να είμαστε εκεί και φροντίστε στο επόμενο κάλεσμα μας, να είστε και εσεις εκεί!
Άννα Δρούζα  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X