Αρχική / Media (old articles) / Alcatel OneTouch PIXI 3 Series, νέα σειρά smartphones με υποστήριξη Android, Windows Phone και Firefox OS
Alcatel OneTouch PIXI 3 Series, νέα σειρά smartphones με υποστήριξη Android, Windows Phone και Firefox OS thumbnail

Alcatel OneTouch PIXI 3 Series, νέα σειρά smartphones με υποστήριξη Android, Windows Phone και Firefox OS

Η Alcatel δεν περίμενε την έναρξη της CES 2015 και ανακοίνωσε επίσημα τη νέα σειρά OneTouch PIXI 3 που περιλαμβάνει 4 smartphones με ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά διαφορετικό μέγεθος οθόνης (3.5”, 4”, 4.5” και 5”), ενώ υποστηρίζουν τρία διαφορετικά λειτουργικά συστήματα (Android, Windows Phone και Firefox OS).

Να σημειωθεί ότι ο χρήστης δεν μπορεί να επιλέξει το λειτουργικό σύστημα της συσκευής, αλλά θα εξαρτάται από το τι επιλέγει ο εκάστοτε πάροχος. Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες. Το μόνο που γνωρίζουμε για την ώρα είναι το μέγεθος της οθόνης και ό,τι τα τρία μεγαλύτερα μεγέθη υποστηρίζουν δίκτυα 4G LTE.

Εξάλλου, η εταιρεία παρουσίασε και την πρώτη φορετή συσκευή της, το OneTouch WATCH, το οποίο επικοινωνεί με το Android smartphone του χρήστη και προσφέρει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, εμφάνιση ειδοποιήσεων, καταμέτρηση δραστηριότητας κλπ.

[PR]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X