Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει μέχρι τις 27 Ιανουαρίου.
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει μέχρι τις 27 Ιανουαρίου. thumbnail

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει μέχρι τις 27 Ιανουαρίου.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον Ιανουάριο 2015.


Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο του Αιγόκερου και εισέρχεται στο ζώδιο του φιλελεύθερου Υδροχόου, στις 3 Ιανουαρίου και ώρα 4.50’ μ.μ. Θα κινηθεί στις τριάντα μοίρες του ζωδίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, όταν η ώρα θα έχει σημάνει τις αλλαγές στην χώρα μας!

 

Aπό το ζώδιο αυτό, θα μας ενθαρρύνει ν’ ανοιχτούμε κοινωνικά και θα μας δώσει τον ενθουσιασμό που απαιτείται για νέες γνωριμίες, αλλά και για να γνωρίσουμε ιδεολογίες και αντιλήψεις που ως τώρα δεν είχαμε ασχοληθεί ή δεν τις είχαμε κατανοήσει!

 

Βέβαια, η ετήσια διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου, μας ανοίγει όπως αναφέραμε νέα πεδία όσον αφορά γνωριμίες και φιλίες, δεν είναι όμως κατάλληλη να σταθεροποιήσει σχέσεις που τώρα αρχίζουν, καθώς ο φιλελευθερισμός που εκφράζει, δεν δίνει τις καλύτερες προδιαγραφές για το θέμα αυτό!

 

Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, η αντισυμβατικότητα που θα μας διακατέχει, ίσως γίνει και ο κύριος λόγος που κάποια άτομα εκφράσουν αναξιοπιστία, ειδικότερα βέβαια όσοι έχετε γενέθλια Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι οποίο μπορείτε να βρείτε στον αστρολογικό χάρτη μας!

 

Όμως, η ελευθερία και η ανεξαρτησία που θα εκφραστούν εντόνως όλο τον μήνα, θα δρομολογήσει καταστάσεις και θα βάλει πολλά θέματα στην θέση τους, καθώς θα πρέπει όλοι να κινηθούμε με γνώμονα τις δικές μας αξίες, αλλά και τις αξίες του ατόμου που έχουμε απέναντί μας!

 

Κρατείστε λοιπόν ισορροπίες και αποδεχτείτε την δική σας ανάγκη αλλά και του ατόμου που έχετε απέναντί σας, κινούμενοι για λίγο εκτός πλαισίων, συμπεριλαμβάνοντας στο σκεπτικό σας πως η ελεύθερη βούληση του κάθε ατόμου, ίσως δημιουργήσει μια άλλη ισορροπία στις σχέσεις, που απαιτείται, ειδικότερα μετά τις γιορτές που όλοι έχουμε την τάση να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς!

 

Όσοι έχετε γενέθλια Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνετε ιδιαίτερη αξία σε θέματα δικαιοσύνης και στις διαπροσωπικές σχέσεις θέλετε ίσα δικαιώματα. Είστε εκκεντρικοί και ίσως μέσα σας όχι τόσο συναισθηματικοί! Αγαπάτε και εκτιμάτε άτομα που είναι ανεξάρτητα και πιστεύετε στην ελεύθερη βούληση που κινεί τα νήματα της ζωής σας! Δεν συμπεριλαμβάνετε ποτέ υποχρεώσεις που μπορεί να σας δεσμεύσουν και θέλετε να έχετε ελευθερία κινήσεων όσο και τη δυνατότητα να εκφράζεστε όπως επιθυμείτε! Είστε πολύ συντροφικά άτομα και εξαιρετικοί φίλοι!

 

 Στην ζωή σας, κάνετε μόνο σε μια περίπτωση υποχωρήσεις! Όταν ο σύντροφός σας είναι το κατάλληλο άτομο για εσάς!

 

Η εποχή γενικότερα, είναι κατάλληλη για συλλογικές και ομαδικές δραστηριότητες, για ίδρυση συλλόγων μέχρι τις 15 Ιανουαρίου που σκοπό έχουν κοινωφελείς σκοπούς και ετήσιες συνευρέσεις συλλόγων για κοπή πίτας και παράλληλα ανταλλαγή απόψεων, πληροφοριών και επιστημονικές αναζητήσεις!

 

Οι κυριότερες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη μας από το ζώδιο αυτό, είναι οι εξής:

 

Α) Μια όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στις 4 Ιανουαρίου και ώρα 4.10’ μ.μ. Η όψη θα μας διευκολύνει να κρατήσουμε τις σωστές ισορροπίες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά και στις επαγγελματικές! Η σταθερότητα, βασίζεται σε αμοιβαίες υποχωρήσεις!

 

Β) Μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό στις 13 Ιανουαρίου και ώρα 10.00’μ.μ. Η όψη επιφέρει ευχάριστες και απρόοπτες εξελίξεις στον αισθηματικό μας τομέα, αλλά και σε οικονομικά θέματα. Γνωριμίες και γεγονότα που δεν περιμέναμε, μπορεί να μας φέρουν αναπάντεχες αλλαγές!

 

Γ) Μια όψη αντίθεσης με τον Δία στις 19 Ιανουαρίου και ώρα 3.40’ μ.μ. Η όψη θα επιφέρει τάσεις υπερβολής και σπατάλες σε όλα τα επίπεδα!

 

Ακολουθούν μικρές συμβουλές και προβλέψεις για τα ζώδια.

 

Κριός: Oι νέες γνωριμίες που θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο θα σας φέρουν εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, ειδικά αν ψάχνετε ταίρι! Οικονομικά οφέλη, θα έρθουν ν’ ελαφρύνουν την καθημερινότητά σας! Όμως, καλό είναι να μην κάνετε σημαντικές αλλαγές τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο.

 

Ταύρος: Εσείς φίλοι μου Ταύροι, θα έχετε εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικό και βέβαια η φήμη σας θ’ ανέβει, καθώς θα υπάρξει κοινωνική αναγνώριση! Όσοι έχετε κάποια επαγγελματική συνεργασία με το εξωτερικό, θα υπάρξουν αλλαγές, κοντά στην Πανσέληνο τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

 

Δίδυμοι: Η ετήσια αυτή διέλευση από τον ένατο ηλιακό σας οίκο, θα σας χαρίσει γνώσεις που έχουν να κάνουν με θέματα επιστήμης, ή γενικότερα θέματα που ως τώρα δεν έχετε ασχοληθεί. Αν σπουδάζετε, η εξεταστική σας περίοδος θα είναι πολύ καλή! Η Πανσέληνος στις 5 Ιανουαρίου, ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση με άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου!

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.myastro.gr/astrologia/astrologia-provlepseis/afrodiiti-ston-ydroxoo-ianouarios-2015.html

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X