Αρχική / More / Αθλητικά / «Όποια πρόταση δεν κατατίθεται στην ΠΑΕ δεν είναι σοβαρή»
«Όποια πρόταση δεν κατατίθεται στην ΠΑΕ δεν είναι σοβαρή» thumbnail

"Όποια πρόταση δεν κατατίθεται στην ΠΑΕ δεν είναι σοβαρή"

Ο πρόεδρος του του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, απάντησε μέσω ανακοίνωσης στους ισχυρισμούς του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, ότι ο Ανδρέας Πάτσης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ .

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την παρέμβαση, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κου Αλέκου Καχριμάνη, μέσω των σημερινών του δηλώσεων, η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δηλώνει τα εξής:

Ουδέποτε έως σήμερα, στην Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατατέθηκε πρόταση που να αφορά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας.

Οποιαδήποτε πρόταση κατατίθεται οπουδήποτε αλλού κι όχι επίσημα στην Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν μπορεί να εκληφθεί ως σοβαρή και ως εκ τούτου δεν απασχολεί.

Όσον αφορά τις οφειλές της Π.Α.Ε, αυτές ουδέποτε αμφισβητήθηκαν και τους τελευταίους μήνες έχουν καλυφθεί υποχρεώσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο ο κος Περιφερειάρχης, εάν επιθυμεί, μπορεί να το πληροφορηθεί ο ίδιος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ποτέ δεν ζήτησε να της χαρισθεί κάτι, παρά μόνο ρυθμίσεις που θα κάνουν εφικτή, στην δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία, την αποπληρωμή των οφειλών της, μέρος των οποίων αφορά προηγούμενες διοικήσεις, ώστε να μπορέσουν να απεμπλακούν και όσοι συμμετείχαν στα Δ.Σ.

Σχετικά με τις υποχρεώσεις της Π.Α.Ε για την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, για αυτές η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποδίδει το 15% των ακαθαρίστων εισπράξεων, (συν Φ.Π.Α. και τον ηλεκτροφωτισμό) στην εφορία σταδίου, η οποία έχει και την αποκλειστική ευθύνη συντήρησης και βελτίωσης αυτών. Ας αναλάβει λοιπόν και η Πολιτεία, με κάθε της μορφή, τις δικές της υποχρεώσεις απέναντι στην Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Γιώργος Χριστοβασίλης»

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X