Χουχούμης: «Στόχος το 7 στα 7 μέχρι το ντέρμπι»

Τα γρήγορα γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός αποτέλεσαν το κλειδί για τη νίκη επί του Εργοτέλη σύμφωνα με τον Διαμαντή Χουχούμη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι το γεγονός αυτό απελευθέρωσε τα πόδια των Πρασίνων. Ο φορμαρισμένος αριστερός μπακ του Τριφυλλιού αναφέρθηκε και στα επερχόμενα παιχνίδια τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας του είναι ένα σερί εφτά νικών μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 
Αναλυτικά όσα είπε ο Διαμαντής Χουχούμης:
«Μπήκαμε πολύ δυνατά, σκοράραμε γρήγορα γκολ και αυτό μας απελευθέρωσε τα πόδια, πιστεύω ότι ήταν από τα καλύτερα ημίχρονα που έχουμε κάνει».
 
Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε περισσότερο κατοχή μπάλας και όχι τόσο πίεση και ευκαιρίες, θεωρείς ότι ήταν κάτι φυσιολογικό με το σκορ στο 5-0 ενόψει και των συνεχόμενων αγώνων που ακολουθούν;
«Όπως το είπατε είναι. Έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας και θεωρήσαμε ότι με το 5-0 θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την κατοχή και να βγάλουμε το παιχνίδι όσο πιο καλά μπορούμε».
 
Για την προσωπική σου απόδοση. Ησουν Βασικός σε ένα ακόμα παιχνίδι, με αρκετές πρωτοβουλίες και πάλι. Δεν αφήνεις να φανεί η απουσία του Νάνο…
«Έχω βρει τον ρυθμό μου. Νιώθω καλά, νιώθω εμπιστοσύνη και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».
 
Ακολουθούν διαδοχικά παιχνίδια. Πως τα αντιμετωπίζετε;
«Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη».
 
Έχετε ακόμα επτά ματς μέχρι το ντέρμπι, τα περισσότερα εξ αυτών στην έδρα σας. Είναι εφικτό το απόλυτο νικών;
«Ναι θέλουμε το απόλυτο, να κάνουμε το επτά στα επτά. Τα περισσότερα από αυτά τα ματς είναι στην έδρα μας και αυτό θα μας βοηθήσει αλλά σίγουρα πρέπει να κοιτάξουμε και αυτό που θα έχουμε στην Κρήτη το οποίο θα είναι δύσκολο».
 
Το επόμενο ματς είναι με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο, θεωρείς ότι σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε κάτι σαν ρεβάνς για το ματς του πρώτου γύρου;
«Στον πρώτο γύρο είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό, το 1-1, οπότε ναι υπάρχει ένας ακόμα λόγος να πάρουμε τη νίκη πλην των όσων είπα πριν».
 
Δύσκολο αντίπαλο πάντως σας έφερε η κληρωτίδα στο Κύπελλο…
«Δεν κοιτάμε εύκολο ή δύσκολο αντίπαλο. Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα αλλά θα πάμε εκεί για να βάλουμε τις βάσεις για να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο». 

Σχετικά άρθρα