Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / O τρυφερός Άρης στους Ιχθύες και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο
O τρυφερός Άρης στους Ιχθύες και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο thumbnail

O τρυφερός Άρης στους Ιχθύες και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης αποχαιρετά σήμερα τον Υδροχόο και με την μετάβασή του στους Ιχθύες αλλάζει και η ενέργειά του – θα ανακαλύψεις ότι σε βοηθάει να εκφράσεις περισσότερο αλλά και πιο εύκολα τις ευαισθησίες σου και όλων των ειδών τα συναισθήματα που υπάρχουν καταχωνιασμένα στην ψυχή σου. Ο Άρης είναι ο πλανήτης που μας βοηθάει να εκφράζουμε την σωματική μας ενέργεια ή ακόμα και ένα κομμάτι του ψυχισμού μας, και στους Ιχθύες θα παραμείνει μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε, η εκτόνωση θα γίνει μέσω της ευαισθησίας προς τους άλλους ανθρώπους, μέσω της μουσικής, της φωτογραφίας, του κινηματογράφου, του χορού αλλά και την ενασχόλησή σου με τα ζώα. Θα εκφράσεις πιο εύκολα την γλυκύτητα, την ηρεμία αλλά και την συμπόνια απέναντι στους αδύναμους και στους κατατρεγμένους. Ο ύπνος θα αποτελεί σημαντικότερο μέρος της ζωής σου. Αν δεν μάθεις να κάνεις διάκριση μεταξύ αλήθειας και ψέματος, θα οδηγηθείς σε αποφάσεις λανθασμένες και πιθανόν να αδρανήσεις. Η αγάπη είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να ενωθείς με άτομα που είχατε απομακρυνθεί.


Διάβασε πως επηρεάζει τα 12 ζώδια


Κριός
Θα χαθείς για λίγο – έχεις διάθεση να αποσυρθείς και να ξεκουραστείς ή να μείνεις με την νοσταλγία να σου αυξομειώνει το συναίσθημα και να σου μεταβάλλει τη διάθεση. Πιθανόν η συμπόνια για ένα δικό σου άτομο να σε συγκινήσει ιδιαίτερα και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις για να του το δείξεις. Η ηρεμία που αναζητάς θα έρθει πολύ ξαφνικά και σίγουρα θα δεις ότι θα έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τις ψυχικές σου διακυμάνσεις και τις ευαισθησίες σου. Εκεί που πρέπει να προσέξεις είναι τις αποφάσεις σου που αφορούν μια σχέση που ίσως να μην είναι αυτή την στιγμή στην πρώτη γραμμή. Και πιθανόν να παρασύρεσαι από ονειρέματα ή ακόμα και από μπερδέματα, τα οποία σε οδηγούν αλλού από την δική σου πραγματικότητα.


Ταύρος
Θα καλυτερεύσει η ζωή σου γιατί θα αφήσεις να εισβάλλει μεγαλύτερο συναίσθημα μαζί με έμπνευση και αγάπη προς τους φίλους σου και τα άτομα που είναι μαζί σου σε μια ομάδα. Το καλό είναι ότι θα δείξεις ενδιαφέρον για εθελοντικές εργασία και προσφορά. Οι ελπίδες σου θα ανανεωθούν και κυρίως στον ερωτικό σου τομέα όπου θα βιώσεις κάτι πολύ καλό. Αν έχεις επιφυλάξεις για ένα Ιχθύ, ίσως τώρα να γίνει καλύτερη η σχέση σου γιατί θα έρθετε πιο κοντά. Μέσα στην δουλειά σου θα πάρεις μια βοήθεια από ένα πρόσωπο που πιθανόν να έχετε κοινά ενδιαφέροντα για αυτό μπορεί να σου κάνει συστάσεις αλλού που θα είναι καλές για σένα. Το πιο σημαντικό είναι να ανοίξεις νέες πόρτες και θα το κάνεις γιατί θα διοχετεύσεις όμορφα την ενέργειά σου.


Δίδυμοι
Αναγκάζεσαι να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες σου και κάποιες πεποιθήσεις για να μην χαθείς μέσα σε φαντασίες και ουτοπικές συζητήσεις. Το ταλέντο που έχεις στη μουσική θα βγει πιο εύκολα από μέσα σου. Πρόσεξε να μην δημιουργείς ένα χάος στην ζωή σου, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο: ενδέχεται να δεις την πραγματικότητα ίσως πιο ωραία και πιο χαλαρή, όμως συγχρόνως θα είναι περισσότερο διαστρεβλωμένη. Η διάδοση λάθος ιδεών ίσως να σου χαλάσει για ένα διάστημα το κέφι και μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να εμπλακείς σε ένα σκάνδαλο. Για αυτό να είσαι πολύ συνειδητός/η σε οτιδήποτε κάνεις ή σε οτιδήποτε συζητάς με άλλα άτομα. Να προσέχεις στην δουλειά σου γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις και πιθανόν να μην ξέρεις ακριβώς την αληθινή διάσταση μιας κατάστασης. Να ερευνήσεις καλύτερα προτού πάρεις αποφάσεις.


Καρκίνος
Θα βάλεις προτεραιότητες και μέσα από αυτές θα αναζητήσεις το δίκιο σου ακόμα και σε νομικά θέματα. Η έντονη διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις που πιθανόν να σε βγάλουν ακόμα και από αδιέξοδα επαγγελματικά, τα οποία σίγουρα δεν θα είναι και τόσο δύσκολα όσο τα νομίζεις. Αν ασχολείσαι με ναυτιλία, ταξίδια ή επιστημονικές εισηγήσεις και σπουδές, θα βρεις μια καλύτερη άκρη που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Επίσης θα αναβαθμίσεις οποιοδήποτε επαγγελματικό βήμα κάνεις, με στόχο την εξερεύνηση νέων πόρων από το εξωτερικό. Η ερωτική σου ζωή θα περάσει σε μια καλή φάση, αφού θα εκφράσεις το συναίσθημά σου πολύ πιο εύκολα.


Λέων
Θα βαδίσεις πάνω σε χνάρια που αφορούν την υποστήριξή σου από άτομα με τα οποία η επικοινωνία ίσως να μην είναι για σένα εύκολη. Όμως θα κάνεις κινήσεις για να αντιληφτείς, έστω και με ένα τρόπο περισσότερο αισθησιακό και πιο βαθύ, τις ανάγκες του Ιχθύ. Η ψυχική σου κατάσταση θα είναι πιο έντονα ευαισθητοποιημένη γιατί θα έρθεις άμεσα σε επαφή με το συναίσθημά σου. Αυτό, όπως θα ανακαλύψεις, σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες ή ιδέες που δεν σου ταιριάζουν καθώς και κάθε τι που σου δίνει υπερβολική ευαισθησία. Η επιφανειακή πάντως σχέση δεν θα σε τραβάει καθόλου. Θέλεις την ουσία και δεν ζητάς κάτι το απλό.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/planitiki-skakiera/item/68743-o-tryferos-aris-stoys-ihthyes-kai-pos-tha-epireasei-to-kathe-zodio#ixzz3OnamcmSh

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X