Αρχική / More / Αθλητικά / Τζάμπολ ξανά στο Άρης – ΠΑΟΚ
Τζάμπολ ξανά στο Άρης - ΠΑΟΚ thumbnail

Τζάμπολ ξανά στο Άρης – ΠΑΟΚ

Με απόφαση του ΑΣΕΑΔ η αναβληθείσα αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί οριστικά από την αρχή καθώς απέρριψε την προσφυγή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής είχε διακοπεί στις 18/10, λόγω ρίψης αντικειμένων προς τον διαιτητή Αναστόπουλο, λίγο πριν από το πρώτο ημίχρονο. 
Το ΑΣΕΑΔ είχε αποφασίσει στις αρχές Δεκέμβρη την επανάληψή του, μαζί με μείωση της ποινής του Άρη στην έδρα του, κάτι που στον ΠΑΟΚ το βρήκαν παράλογο.
Η προσφυγή που είχαν ασκήσει κατά της απόφασης βρήκε τοίχο από το ΑΣΕΑΔ και έτσι η απόφαση του ΕΣΑΚΕ ισχύει, ενώ αναμένουμε την ημερομηνία του αγώνα.  
Η απόφαση:Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 96/28-11-2014 απόφασή του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Ακυρώνει την υπ’ αρ. 51/29-10-2014 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Δικάζει επί της από 18-10-2014 ενστάσεως της προσφεύγουσας. Δέχεται αυτήν. Ακυρώνει την απόφαση των διαιτητών να προβούν στην οριστική διακοπή του αγώνα καλαθοσφαίρισης του πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας Ανδρών, που διεξήχθη στις 18-10-2014, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον, μεταξύ της ομάδας της ως άνω ΚΑΕ και αυτής της «ΚΑΕ ΠΑΟΚ». Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα.Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 5/22-1-2015 απόφασή του, απορρίπτει την αίτηση επανασυζήτησης – ανάκλησης της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ» με την οποία ζητείται η επανασυζήτηση – ανάκληση της υπ’ αριθμ. 96/28-11-2014 απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου στην υπέρ του Δημοσίου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X