Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της Κυριακής
Οι προβλέψεις της Κυριακής  thumbnail

Οι προβλέψεις της Κυριακής

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Έχεις μια ιδιαίτερη δυναμική κι αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις και την πίεση του επαναστάτη Ουρανού που είναι στο ζώδιο σου. Οπότε θα βιώνεις συνέχεια κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σε οδηγήσουν κάπου πολύ καλά στο τέλος. Αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να φανείς πολύ συνεργάσιμος/η με τους γύρω σου και όχι μόνο. Θα πρέπει να ακολουθείς και κάπως την συμπαντική ροή, όπως δηλαδή σου έρχεται η ζωή, και τότε θα δεις την αληθινή αλλαγή.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί από τις 2 έως και τις 4/4 γίνεται κάτι πολύ μοιραίο στην ζωή σου και με κάποιο τρόπο οι καταστάσεις σου δείχνουν ποιο τελικά είναι το κατάλληλο άτομο για να καταλήξεις μαζί του. Εκτός αν είσαι ήδη στη σχέση και βρείτε αυτές τις ημέρες μια κοινή πορεία. Πάντως η σχέση σου με τον Ζυγό θα είναι ιδιαίτερη και πολύ καθοριστική. Το ίδιο αλλά πιο δύσκολο μπορεί να γίνει με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτρέχεις γιατί νιώθεις ότι θέλεις κάτι να αλλάξεις και η επιθυμία σε βάζει να κάνεις κινήσεις έντονες, γεμάτες δύναμη και πολύ δράση. Αλλά ίσως όλα να είναι πολύ βιαστικά και να σκοντάψεις κάπου. Για αυτό αν και είναι καλή η παρόρμηση, να προσέξεις και λίγο κάτι που θέλεις να κάνεις χωρίς σκέψη. Αν τουλάχιστον είναι στο χέρι σου. Αν δεν είναι, και σου έρθει κάτι ξαφνικό και αναπάντεχο, μη φοβηθείς γιατί θα είναι για καλό σου.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Έχεις εσωτερικές ανησυχίες και μπορεί να σκέφτεσαι ένα άτομο από την οικογένεια σου που ήδη έχει φύγει από δίπλα σου. Για αυτό φρόντισε να μην αφήνεις τελείως τα συναισθήματα σου να σε τραβάνε από την μύτη γιατί μπορεί να πληγωθείς αρκετά.
Ερωτικά: Θα βγάλεις προς τα έξω ένα πρόσωπο πολύ αυθόρμητο και ίσως κάπως να εκτεθείς. Γιατί κάπου θα εκμυστηρευτείς αυτά που νιώθεις για τον Κριό ή τον Τοξότη και μπορεί κάποιος/α να σε προδώσει. Αλλά ίσως να είναι καλύτερα έτσι γιατί τελικά δεν πρέπει να το κρατάς και τόσο μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αμφιβολίες, γιατί όλο και κάτι καινούργιο βγαίνει στην επιφάνεια, αλλά δεν είναι εύκολο να κινηθείς γιατί και φοβάσαι και δεν ρισκάρεις. Τουλάχιστον θα μάθεις πως είναι η πραγματικότητα και όταν είσαι έτοιμος/η μπορεί και να προχωρήσεις σε κινήσεις.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Όταν παίρνεις πρωτοβουλίες νιώθεις πολύ καλύτερα από το να κάθεσαι και να περιμένεις να πεις μεν τις ιδέες σου αλλά να μένουν ανεκπλήρωτες. Τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία για να πράξεις όσο πιο καλά μπορείς, κάντο με τη μια και μην περιμένεις να γίνει κάτι που θα σε απογειώσει. Γιατί τρώγοντας έρχεται η όρεξη.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να προσπαθήσεις και όχι να περιμένεις να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου το άλλο πρόσωπο. Για αυτό θα πάρεις πρωτοβουλίες ακόμα σηκώνοντας και το τηλέφωνο που δεν το είχες κάνει τόσο καιρό. Θα είναι τόσο αυθόρμητο και διαφορετικό που και εσύ θα ξαφνιαστείς με τον εαυτό σου. Πάντως το καλό είναι ότι δεν θα έχεις εκείνον το φόβο που μερικές φορές σε πιάνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμετωπίζεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις με πολύ μαεστρία αλλά και δυναμισμό. Και παρόλο που μπορεί να σε εμποδίζει το περιβάλλον και οι συνθήκες, έχεις ηθικό ακμαίο και δυνατό.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Η δυναμική σου συμπεριφορά έχει να κάνει με κάποιες αναγκαστικές καταπιέσεις που είχες υποστεί όλο αυτό το διάστημα κυρίως από ένα πρόσωπο της οικογένειας. Ίσως να μην αντέξεις άλλο την πίεση και φωνάξεις ή ξεσπάσεις.
Ερωτικά: Βάζεις τα δυνατά σου για να φερθείς με αξιοπρέπεια και ίσως τελικά να μην αντέξεις και ξεκινώντας από μια ασήμαντη αφορμή να κάνεις ένα μικρό χαμό. Η λογική σου λέει άλλα και το συναίσθημα που είναι εκρηκτικό σου λέει άλλα. Οπότε, αν δεν αντέχεις, κάνε μια βόλτα για να μην ξεσπάσεις. Από την άλλη, αν βγει μια αλήθεια που εδώ και καιρό την ήξερες και τώρα δεν πάει άλλο να μείνει κρυμμένη, πιθανόν να οριοθετήσεις τη σχέση σου με τον Κριό, έναν άλλο Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Φαντάζεσαι κάποια νέα ξεκινήματα τα οποία για να γίνουν χρειάζεται να βρεις δυναμικές λύσεις. Αν δεν μπορείς να τις βρεις, καλύτερα να δράσεις για να μη μείνεις πολύ πίσω από τους άλλους.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Έχεις μια εσωτερική δύναμη η οποία σε βάζει να κάνεις πράγματα ακόμα και πολύ ηγετικά. Είναι πάντως η στιγμή που τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα έστω και αν βιώνεις μια μοναχικότητα. Γιατί θα τα έχεις βρει πλέον με τον εαυτό σου και θα κάνεις μια νέα αρχή.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις πράγματα που θα εκφράζουν τον εαυτό σου. Μπορεί να σου λείπει η διάθεση για μεγάλη συντροφικότητα και μοίρασμα, αλλά ακόμα κι αν την έχεις θα έχει πολύ ηγεμονική συμπεριφορά, γιατί θα ήθελες ο κόσμος να γυρίζει γύρω από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις περιθώρια σε κανέναν και βάζεις εσύ τις κόκκινες γραμμές με δικές σου πρωτοβουλίες. Γιατί παίρνοντας δυναμικές αποφάσεις μπορεί να τα καταφέρεις και να γίνει τελικά το θαύμα που επιθυμείς εδώ και καιρό.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Μπορεί να μάθεις κάτι ξαφνικά που θα σε ταρακουνήσει, αλλά μάλλον θα το κρύψεις. Προτιμάς δηλαδή να το περάσεις χωρίς να το φανερώσεις σε κανέναν, γιατί πιστεύεις ότι αν βρεθείς μόνος/η σου σίγουρα θα έχεις καλύτερη καθοδήγηση.
Ερωτικά: Η προσωπική σου σχέση με έναν Κριό θα σε κάνει να σκεφτείς πολλά, γιατί δεν ξέρεις ακριβώς πως είναι τα πράγματα μεταξύ σας και θα επαναστατήσεις σε κάποια συμπεριφορά η οποία δεν σε καλύπτει καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις κάποιες αναλύσεις πολύ βαρετές και θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό, γιατί δε σου αρέσει να λειτουργείς πλέον στα ίδια και στα ίδια. Και μάλλον θα θέλεις να ξεφύγεις από κάποιες συνήθειες που δεν είναι και τόσο εποικοδομητικές.
Διάβαστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/69310-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-25-1#ixzz3PpYTaGUi

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X