Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Προβλέψεις 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου: Αυτή η βδομάδα φέρνει μεγάλες ανατροπές στα ερωτικά!
Προβλέψεις  26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου: Αυτή η βδομάδα φέρνει μεγάλες ανατροπές στα ερωτικά!  thumbnail

Προβλέψεις 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου: Αυτή η βδομάδα φέρνει μεγάλες ανατροπές στα ερωτικά!

Αφροδίτη στους Ιχθείς


Νέος κύκλος επεισοδίων, αυτή τη φορά με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, έρχεται να εξισορροπήσει τις ενέργειες και να ανεβάσει τον δείκτη του συναισθήματος ακόμα πιο ψηλά! Δημιουργεί την ανάγκη να δώσεις, να πάρεις, να ανταλλάξεις τις στιγμές σου, τη διάθεσή σου, την αγάπη σου, άδολα, γενναιόδωρα, χωρίς μικρότητες και συμβιβασμούς… έτσι όπως της πρέπει της αγάπης!

 

Η Αφροδίτη εδώ έρχεται να βοηθήσει το πλανητικό σκηνικό, που έχει προκαλέσει αρκετές δυσκολίες στη συναισθηματική μας ζωή, αλλά και στα οικονομικά θέματα, που την περίοδο αυτή για πολλούς βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους. Βεβαίως, αυτό θα γίνει μετά τις δύο δύσκολες όψεις της με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, που πραγματοποιούνται κατά την είσοδό της στο νέο της σπίτι.

Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό


Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό την Τετάρτη, φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης και οργανώνει το κατάλληλο σκηνικό, για να έρθουν κοντά τα πρόσωπα εκείνα, που κάτι έχουν να πουν μεταξύ τους, κάτι να συζητήσουν και κάτι να ξεκαθαρίσουν… Νέες ευκαιρίες σε παλιές υποθέσεις έρχεται να ανοίξει η όψη και να μας φέρει κοντά σε άτομα, με τα οποία για κάποιο λόγο έχουμε απομακρυνθεί, η… καρδιά μας όμως χτυπά ακόμα για αυτά…

 

Ξαφνικές ειδήσεις, ξαφνικά μηνύματα που έρχονται στο κινητό, ξαφνικές συναντήσεις εκεί που δεν το περιμένεις, σου δίνουν την ευκαιρία να συζητήσεις για μια ακόμα φορά, να μιλήσεις, να ξεκαθαρίσεις και να επανεντάξεις ενδεχομένως το πρόσωπο αυτό στη ζωή σου! Οι παλιοί έρωτες βγαίνουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, για να διεκδικήσουν και πάλι μια θέση στη ζωή σου, μια θέση που τελικά δεν την έχασαν ποτέ, γιατί ήταν πάντα στο μυαλό σου και στην καρδιά σου!

 

Όμως λίγο παρακάτω την ημέρα της Παρασκευής η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο, αναστατώνοντας για μια ακόμα φορά την ερωτική ζωή, και δημιουργώντας εκείνες τις αποστάσεις που χρειάζονται για να επανεξετάσεις τα δεδομένα σου…

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή και Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα


Παράλληλα, η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή αλλά και το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα ενισχύσουν την επικοινωνία και θα βοηθήσουν στην πιο εύκολη διευθέτηση των όποιων θεμάτων προκύπτουν. Παράλληλα, ο ερωτισμός που πλανιέται στην ατμόσφαιρα μπορεί να προσφέρει τις δικές του εναλλακτικές ευκαιρίες στις σχέσεις, μια και η επιθυμία θα είναι πιο ισχυρή από τη λογική!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα


Το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου μας υποδέχεται με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα! Το όνειρο ντύνει τις διαθέσεις και τα πρόσωπα… Τα φέρνει στα μέτρα που θα επιλέξεις εσύ και θα δώσει τις διαστάσεις που εσύ θέλεις στα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου τις ημέρες αυτές… Και βέβαια, είναι η δική σου οπτική γωνία που κάνει τη διαφορά, δημιουργώντας τις εικόνες που θέλεις να δεις μπροστά σου και όχι αυτές που είναι στην πραγματικότητα! Γιατί αυτή η πραγματικότητα μπορεί να σε απογοητεύσει και είναι στο χέρι σου να την αλλάξεις!

 

Η όψη μιλάει για έρωτες ονειρικούς, φευγάτους, που μοιάζουν να έχουν βγει από το παραμύθι της ψυχής μας και θα μας ταξιδέψουν στη χώρα των επιθυμιών μας… Το πρόβλημα πάντα είναι στην επόμενη μέρα, όταν θα καταλάβεις πως η άμαξα θα ξαναγίνει κολοκύθα και ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσά θα γίνει ένας απλός άνθρωπος, με αδυναμίες και ελαττώματα…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας


Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ακόμη κι αν τα πράγματα να αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται, χρειάζεται να αναλάβεις πρωτοβουλίες, για να μπορέσεις να κατευθύνεις τις εξελίξεις εκεί που θέλεις!

 

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύες σηματοδοτεί μια περίοδο θετικών εξελίξεων, που να σε βοηθήσει να αναδιοργανωθείς, να ανασυνταχθείς και να ανοίξεις έναν νέο κύκλο στα ενδιαφέροντά σου, στις σχέσεις σου, στις επαφές σου και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, βελτιώνεται η ψυχολογία σου και έλκει πιο χαρούμενες, φωτεινές και αισιόδοξες καταστάσεις στη ζωή σου, ανανεώνοντας την ροή στα θέματα της αισθηματικής σου ζωής. Νιώθεις πιο σαφής και πιο ξεκάθαρος, ως προς την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις. Πολύ πιθανόν να εμφανιστούν και οι ευκαιρίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά σε ένα όνειρό σου ή μια επιθυμία σου.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X