Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου, ανάλογα με το ζώδιό σου;
Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου, ανάλογα με το ζώδιό σου; thumbnail

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Επιτυχία στη ζωή δεν σημαίνει μόνο να έχεις μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή ή μια αξιοζήλευτη καριέρα. Σημαίνει να βρεις την ολοκλήρωσή σου σαν προσωπικότητα. Από εκεί ξεκινούν και όλα τα υπόλοιπα. Και το κάθε ζώδιο έχει μια διαφορετική κατάκτηση που πρέπει να καταφέρει, ώστε να αφήσει να αναδυθούν οι πιο χαρισματικές πλευρές του χαρακτήρα του. Δες λοιπόν ποιο είναι το δικό σου προσωπικό στοίχημα.

 

ΚΡΙΟΣ

Το μυστικό της επιτυχίας για τον Κριό έγκειται στο να πάψει να είναι τόσο εγωκεντρικός. Είσαι γεννημένος αρχηγός, πλην όμως σωστός αρχηγός είναι το άτομο που αφοσιώνεται πρώτα απ’ όλα στο καλό των άλλων. Ο εγωκεντρικός άνθρωπος γίνεται και αποτυχημένος ηγέτης και κακός οπαδός. Για να ολοκληρώσεις αυτή τη διαδικασία, χρειάζεται αυτοπειθαρχία από μέρους σου. Θα δεις τότε ότι οι άλλοι θα σε ακολουθήσουν πρόθυμα, καθώς θα αναγνωρίσουν εκείνον, που δείχνει τον δρόμο και διδάσκει. Πρέπει να μάθεις να αγαπάς τους άλλους και να σκέφτεσαι το καλό τους. Η αγάπη, όπως λένε, είναι ο σπουδαιότερος στόχος στη ζωή μας και αν αυτό ισχύει γενικά, για σένα αποκτά ιδιαίτερο νόημα. Μάθε τι άλλο κρύβει το προσωπικό σου ωροσκόπιο και αυτό του ατόμου που σε ενδιαφέρει στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ως Ταύρος μπορεί να δουλεύεις διακριτικά για να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Ξέρε όμως, ότι και το θέμα των ευτυχισμένων ανθρώπινων σχέσεων είναι αξεχώριστο από αυτή τη διαδικασία της προσωπικής σου εξέλιξης. Γνωρίζοντας ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εξίσου σημαντικές με την επαγγελματική επιτυχία, όχι μόνο πετυχαίνεις τον στόχο σου, αλλά και βρίσκεις την ευτυχία να σε περιμένει. Το να αναπτύξεις τη φιλικότητα ταυτόχρονα με τα κρυφά σου ταλέντα θα σε οδηγήσει στο να κατακτήσεις τους στόχους σου. Δεν χρειάζεται να σου θυμίσουμε πως, με την Αφροδίτη κυβερνήτη, κατά βάθος γνωρίζεις αυτή την αλήθεια. Αν διατηρείς την καλόβολη φύση σου, ο πλανήτης-κυβερνήτης σου θα σε κρατήσει στο σωστό μονοπάτι. Μάθε τι άλλο κρύβει το προσωπικό σου ωροσκόπιο και αυτό του ατόμου που σε ενδιαφέρει στο 14788ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν επιτρέψεις στη μεταβλητή διδυμίσια φύση σου να σε αποσπάσει από τον δρόμο που διάλεξες, δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου. Μπορείς είτε να κάνεις κάτι γρήγορα και καλά, είτε να μην το κάνεις καθόλου. Από σένα εξαρτάται. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και να επιμένεις μέχρι να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Αλλά στο μεταξύ, μη σπαταλάς χρόνο σε ανούσιες απολαύσεις. Έχε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, παίρνε τις αποφάσεις σου για την πορεία μιας δραστηριότητας και να μην επιτρέπεις στη χαρακτηριστική αδυναμία του ζωδίου σου να σε εμποδίζει να το ολοκληρώσεις. Το σημαντικό είναι να διατηρείς την αποφασιστικότητα να συνεχίζεις μέχρι τέλους. Μάθε τι άλλο κρύβει το προσωπικό σου ωροσκόπιο και αυτό του ατόμου που σε ενδιαφέρει στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως Καρκίνος νιώθεις αβεβαιότητα στη ζωή, αν δεν έχεις μια στερεή βάση, ώστε να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Είσαι διατεθειμένος να περάσεις πολλά χρόνια αναμονής, μέχρι να ολοκληρώσεις την υλική πλευρά της ιδέας σου. Αυτή μπορεί να είναι η δημιουργία ενός τέλειου σπιτικού, ένα από τα υψηλότερα ιδανικά σου. Ή η επιθυμία να τελειοποιηθείς σε μια τέχνη, όπως η μουσική, κάτι που παίρνει πολύ καιρό. Είσαι διαισθητικός και η έμπνευση έρχεται μέσα από την εσωτερική σου καθοδήγηση ή σαν μια ιδέα, από το διάβασμα ενός βιβλίου ή με μια λέξη που άκουσες από ένα φίλο. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όταν ο σκοπός σου είναι ανιδιοτελής, οι προσωπικές σου ευχές πραγματοποιούνται. Μάθε τι άλλο κρύβει το προσωπικό σου ωροσκόπιο και αυτό του ατόμου που σε ενδιαφέρει στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

ΛΕΩΝ

Ως Λέων πρέπει να καλλιεργήσεις την σταθερότητα σε ό,τι αναλαμβάνεις. Καθώς επικεντρώνεσαι στο συναίσθημα, ξεκινάς πρόθυμα κάτι, αλλά το παρατάς μόλις χάνεις το ενδιαφέρον σου ή κάτι καινούργιο σου τραβά την προσοχή. Η επίτευξη του κάθε στόχου απαιτεί σκληρή και σταθερή εργασία. Και για σένα ο βασικός σκοπός πρέπει να είναι η πληρέστερη δυνατή έκφραση της δημιουργικής πλευράς σου. Μην αφήνεις τις συναισθηματικές παρορμήσεις να σε βγάζουν από τον δρόμο σου. Αν θέλεις να πετύχεις, θα πρέπει να τροφοδοτήσεις τη δράση σου με θέληση και να κρατήσεις γερά. Μην μπεις στον πειρασμό να σπαταλήσεις σε ασήμαντες προσωπικές υποθέσεις πολύτιμο χρόνο, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξή σου. Μάθε τι άλλο κρύβει το προσωπικό σου ωροσκόπιο και αυτό του ατόμου που σε ενδιαφέρει στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X