Πάει για το… 13άρι

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σε λίγες ώρες από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι να σημειώσουν τη 13η νίκη τους σε 14 ματς στη φετινή Football League. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η οποία αναμένεται εντός της ημέρας να ενισχυθεί και με τον Μακόλεϊ Κρισάντους, θέλει να αυξήσει και άλλο τη διαφορά της από τους διώκτες της ενόψει των play off της ανόδου.
 
Μετά τη… γκέλα της Παναχαϊκής (αλλά και των Χανίων), ενδεχόμενη νίκη του “δικεφάλου” θα χαρίσει επιπλέον βαθμούς στα μπαράζ. Στην περίπτωση που η ΑΕΚ κατακτήσει τους τρεις βαθμούς θα έχει 14 βαθμούς διαφορά από τον τρίτο Απόλλωνα και 11 από τη δεύτερη Παναχαϊκή, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν τα μπαράζ ξεκινούσαν… Άμεσα, η “Ένωση” θα ξεκινούσε με 8 βαθμούς, ο Ηρακλής θα είχε 6, έναντι μόλις ενός της Παναχαϊκής και της Λαμίας και κανενός της ομάδας της Ριζούπολης και της Ζακύνθου…
 
Ο Δέλλας ενόψει της αποψινής αναμέτρησης δεν υπολογίζει στα πλάνα τους τους, Κολοβέτσιο, Κορδέρο, Γεωργέα και Φαγιέ. Ο πρώτος θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να προλαβει το ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ισπανός “κόφτης” δύσκολα θα προλάβει να δώσει το “παρών” στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
 
Λογικά ο “Κολοσσός” θα ανακατέψει λίγο την τράπουλα για να μην επιβαρύνει κάποιους παίκτες. Ο Ανάκογλου είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρειάζεται “ανάσες” και θα έχει ενδαφέρον να δούμε αν θα τον ξεκουράσει ο προπονητής της ΑΕΚ. 
 
Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα και Αραβίδης, θα ειναι σιγουρα στην 11άδα. Από εκεί και πέρα, Σαρρής και Τζανετόπουλος διεκδικούν τη μία θέση του στόπερ, ενώ Σοϊλεδης και Πεταυράκης αυτή του αριστερού μπακ. Άγνωστο είναι το ποιός θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Σουηδού, ενώ ερωτηματικό υπάρχει αναφορικά με τη συμμετοχή του Πλατέλλα. Από το αν θα παίξει θα κριθεί το αν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα ο Μπρέσεβιτς…

Σχετικά άρθρα