Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 με βαση την ημερομηνια γεννησης σας από τον Μάνο Μηκίδη
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 με βαση την ημερομηνια γεννησης σας από τον Μάνο Μηκίδη thumbnail

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 με βαση την ημερομηνια γεννησης σας από τον Μάνο ΜηκίδηΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 με βαση την ημερομηνια γεννησης σας
Από τον Μάνο Μηκίδη


Δείτε πως θα πάει για σας o Φεβρουάριος κάνοντας μια πρόσθεση.


Προσθέστε διαδοχικά όλα τα ψηφία της ημερομηνίας κι του έτους γέννησης σας , καταλήγοντας σε έναν μονοψήφιο αριθμό.


Ο αριθμός αυτός ονομάζεται αριθμός πεπρωμένου 
Για παράδειγμα:
Έστω ότι κάποιος έχει γεννηθεί στις 26/4/1981
Αθροίζοντας έχω : 2+6+4+1+9+8+1=31 δλδ 3+1=4


Το 4 είναι, για το παράδειγμα , ο αριθμός πεπρωμένου η’ αλλιώς ‘’πεπρωμένο 4’’.


Εφαρμόστε το ίδιο για την δική σας ημερομηνία γέννησης ,υπολογίστε τον αριθμό πεπρωμένου σας κ’ δείτε τι επιφυλάσσει για σας ο Φεβρουάριος.


Αν λοιπόν έχετε :


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 1
Ο μήνας που ξεκινά , απαιτεί από σας αλλαγή οπτικής σε μια κατάσταση που σας απασχολεί εδώ κι καιρό ,καθώς οι εξελίξεις που περιμένατε , δείχνουν να καθυστερούν η’ να αναβάλλονται προς το παρόν.
Αυτό δείχνει να σας δημιουργεί απογοήτευση καθώς δεν μπορείτε να βρείτε τον τρόπο να διαχειριστείτε σωστά τα θέματα σας(οικονομικα , ερωτικά) .Χαλαρώστε κ’ συγκεντρωθείτε στο εδώ κ’ τώρα ώστε να βγείτε από το φαινομενικό αδιέξοδο.
Το μυστικά εινα να κάνετε ένα βήμα την φορά .Αποφύγετε τις σπατάλες κάθε είδους ,αναζητήστε ρεαλιστικούς-πρακτικούς τρόπους εφαρμογής των σχεδίων σας , αφήστε τις ανώφελες ονειροπολήσεις κατά μέρος , κάντε τις αναγκαίες υποχωρήσεις .
Οι τυχεροί αριθμοί σας για τον μήνα: 1 , 5 , 10 , 12 , 14 , 23


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 2
Νέες συνθήκες διαμορφώνονται για σας αυτόν τον μήνα , αφού μια αλλαγή που τόσο περιμένατε η’ λαχταρούσατε φαίνεται ότι πραγματοποιείται τελικά .Το πεπρωμένο φαίνεται ότι σας δείχνει το γελαστό του πρόσωπο.
Σημαντικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα κ’ οι εξελίξεις θα σας δικαιωσουν.Οι δεσμευμένοι έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την επισημοποίηση ενός σημαντικού δεσμού σας, ενώ όσοι έχετε ήδη οικογένεια μπορείτε να δείτε να ολοκληρώνεται με τον ερχομό ενός παιδιού ή την είδηση για μια εγκυμοσύνη.
Οι αδέσμευτοι έχετε πολύ καλές πιθανότητες για να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα παίξει σημαντικό ρολό στην ζωή σας εν γενει.Αυτο το πρόσωπο θεωρείται καρμικο άτομο , ως εκ τούτου η σχέση που αναπτύσσεται τώρα είναι υψηλής προτεραιότητας.
Στα οικονομικά σας έχετε εύνοια ακόμα κ’ για ξαφνικά κέρδη ,οπότε δοκιμάστε την τύχη σας ,κάτι καλό μπορεί να σας περιμένει.
Επενδύστε άφοβα σε ερωτικά κ’ οικονομικά θέματα ,αν θέλετε κάντε αλλαγές στο σπίτι σας η’ αν επιθυμείτε αναζητήστε νέα κατοικία.


Οι τυχεροί αριθμοί σας για τον μήνα: 2, 4 , 10 , 13 , 22 , 31


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 3
Αφού συζητήσετε τα θέματα σας ,ακούσετε με προσοχή τις απόψεις –συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεστε τότε λάβετε τις αποφάσεις που πρέπει.Ειναι ένας μήνας που σας καλεί σε ‘’συμμαχίες’’ ώστε να αντιμετωπίσετε σωστά τα τρέχοντα ζητήματα σας.
Φαίνεται δύσκολο κάποιες στιγμές το να προχωρήσετε μπροστά όμως να ξέρετε ότι αυτό το διάστημα θα έχετε θεϊκή καθοδήγηση αρκεί να προσέξετε τα σημάδια που θα δείξουν τον δρομο.Πολλα μπορείτε να ελπίζετε από μια σχέση που θα παίξει σημαντικό ρολό στην παρούσα φάση.
Έχει έρθει η στιγμή να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας ,να ανοιχτείτε άφοβα στην περιπέτεια της ζωής , με την απαραίτητη υπευθυνοτητα.Ευνοουνται τα νέα εγχειρήματα , οι νέες γνωριμίες ,ότι σας εξελίσσει.
Οι τυχεροί αριθμοί σας για τον μήνα: 3 , 5 ,9 , 18 , 27 , 36


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 4
Οι στόχοι σας για τον μήνα Φεβρουάριο δείχνουν να υλοποιούνται. Είναι δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός σας ,η θετική αναστάτωση σας αφού έχετε θετικές εξελίξεις.
Ευχάριστες ειδήσεις σας κινητοποιούν δυναμικά ,όπως επίσης κ’ ένα ταξίδι που έχει κερδοφόρα αποτελέσματα είτε στα ερωτικά σας είτε στα επαγγελματικά σας.Οι αδέσμευτοι ας έχουν τα μάτια τους ανοιχτα καθώς παραμονεύει ένας έρωτας από το πουθενά ,στο εντελώς ξαφνικό…
Επαγγελματικά αναμένεται επιτυχία αλλά ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε μια συνάντηση-ραντεβού-συνέντευξη που θα παίξει σημαντικό ρολο.Θα τα πατε πολύ καλά γιατί έχετε την εσωτερική βεβαιότητα ότι έφτασε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα.
Οι τυχεροί αριθμοί σας για τον μήνα: 3 , 4 , 7 , 12 , 21 , 30


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 5
O μήνας που ξεκινά είναι απαιτητικός από σας. Αυτό σημαίνει ότι σε κάποιες περιπτώσεις , θα πρέπει να κάνετε κάποιους επίπονους συμβιβασμούς , ώστε να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν .
Η προκατάληψη είναι κάτι που δεν βοήθα στο να ανοιχτείτε σε νέους δρόμους ,αναζητώντας νέες προοπτικές στην ζωή σας.Αναζητηστε την ισορροπία ,την συνεννόηση είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας είτε τα ερωτικά σας ακόμα κ’ αν διαπιστώνετε ασυμφωνία σε πολλά σημεία.
Αποφύγετε την επέμβαση τρίτων πρόσωπων στις σχέσεις σας ,προστατεύστε τα αγαπημένα σας προσωπα.Μια αποκάλυψη σας ταράζει ,διασταυρώστε αν όντως ότι μάθατε είναι αληθές ειδάλλως θα έχετε καυγάδες κ’ απώλειες.
Οι τυχεροί αριθμοί σας για τον μήνα: 5 , 8 , 11 , 17 , 26 , 35.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 6
Ο επόμενος μήνας είναι ιδανικός για τα οικονομικά σας θέματα. Κάποιο σχέδιο σας , ολοκληρώνεται με απολυτή επιτυχία κ’ εσείς νιώθετε ότι έχετε εκπληρώσει αυτά που είχατε βάλει σαν στόχο. Ένα ταξίδι ,ίσως στο εξωτερικό, είναι πολύ αποδοτικό αυτήν την περίοδο.
Μπορείτε να επενδύσετε πολλά σε ένα πρόσωπο το οποίο είναι ώριμο , ικανότατο στην οικονομική διαχείριση ,με αλλά λόγια άτομο ισχύος κ’ δυναμης.Αυτο το καιρό έχετε ανάγκη της παρουσίας στην ζωή σας ατόμων με πρακτικότητα ικανά να σας παρέχουν την απαιτουμένη στήριξη- ασφάλεια.
Δείξτε επίμονη σε στόχους κ’ αναζητήστε την σταθερότητα κ’ την αξιοπιστία σε κάθε σας ανοιγμα.Ερωτικα απολαμβάνετε πίστη αφοσίωση κ’ ειλικρίνεια.
Οι τυχεροί αριθμοί σας για τον μήνα: 1 , 6 , 10 , 19 , 21 , 28


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 7
Ο Φεβρουάριος είναι ένας ερωτικός μήνας για σας ,με την έννοια ότι σας απασχολούν έντονα τα θέματα καρδιας.Αυτο δεν σημαίνει ότι όλα..βαινουν καλως..Υπαρχει ένας προβληματισμός , ένας δισταγμός ,ένα εσωτερικό δίλλημα σχετικά με τα αισθηματικά σας.
Οι αμφιβολίες αυτές δεν ισχύουν μόνο στα ερωτικά σας ,ίσως διαπιστώσετε ότι πρέπει να γίνει μια επιλογή κ’ στα επαγγελματικά σας.Καποιοι από σας θα χρειαστεί για κάποιο χρονικό διάστημα να εργαστούν σε δυο δόλιες ταυτόχρονα η ‘ να πρέπει να επιλέξουν μεταξύ δυο ενασχολήσεων.
Δείξτε διπλωματία , ανοχή σε πιθανές διαφωνίες με σύντροφο – συνέταιρο , εμπιστευτείτε κάποιον φίλο σας ,ζητήστε μια γνώμη ενός ψυχολόγου , ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό.
Οι τυχεροί αριθμοί σας για τον μήνα: 5 , 6 , 7 , 14 , 23 , 32


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 8
Έχετε φτάσει σε ένα σημείο της ζωής σας όπου είναι η εποχή να δράσετε με σκοπό την αλλαγή, σε κάθε τομέα. Είναι καιρός να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σας και με πυγμή πείσμα κι επίμονη να αφήσετε πίσω ότι δε σας ικανοποιεί και να προχωρήσετε μπροστά.
Ίσως αυτή η αλλαγή να μην είναι απαραίτητα επιλογή σας αλλά με κάποιον τρόπο να σας έχει «επιβληθεί», όπως και να έχει παρόλο που η κατάσταση αυτή μπορεί να σας τρομάζει σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι έγινε για το καλό σας.
Έτσι λοιπόν αντιμετωπίστε δυναμικά και με σταθερότητα την οποιαδήποτε ρήξη προκύψει σε επαγγελματικό, οικονομικό, προσωπικό επίπεδο, αφήστε πίσω το παρελθόν και γιατί όχι προβείτε στην πραγματοποίηση ενός ταξιδιού με σκοπό να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.
Οι τυχεροί αριθμοί σας για τον μήνα: 1 , 4 , 8 , 13 , 22 , 31


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 9
Βρίσκεστε σε μια περίοδο της ζωής σας στην όποια η «ταχύτητα» και η εξέλιξη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά. Καλείστε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, ,οι ιδέες έρχονται η μία μετά την άλλη, συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις. Σε κάθε επίπεδο της ζωής σας από τον επαγγελματικό μέχρι τον ερωτικό τομέα πραγματοποιούνται πολύ σημαντικά γεγονότα που θα αλλάξουν την πορεία των πραγμάτων.
Όμως στην παρούσα φάση είναι πολύ σημαντικό να επιδείξετε στοχευόμενη υπομονή, φρόνηση, και να αντιμετωπίσετε με σοφία την κάθε απόφαση. Πρέπει να φανείτε προσεκτικοί, να αξιολογήσετε και να ορίσετε τους στόχους σας έτσι ώστε να προοδεύεστε και να εξελιχθείτε.
Οι τυχεροί αριθμοί σας για τον μήνα: 9 , 10 , 19 , 28 , 37 , 46Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X