Ο Ρονάλντο, το πάρτι και η Ατλέτικο (videos&pics)

Βγήκε… μπροστά ο μάναντζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο Ζόρζε Μέντες και εξήγησε γα ποιους λόγους ο Πορτογάλος άσος δεν μπορούσε να αναβάλει το πάρτι γενεθλίων του λίγες ώρες μετά την συντριβή της Ρεάλ στο ντέρμπι από την Ατλέτικο (4-0). Ο ατζέντης του Ρονάλντο εξήγησε ότι το δείπνο μεταξύ φίλων και συμπαικτών του συνεργάτη του είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό και δεν μπορούσε να το ακυρώσει, επειδή σε αυτό θα έδιναν το «παρών» και 40 παιδιά που αγωνιούσαν να δουν από κοντά το ίνδαλμά τους!

«Επιλέξαμε το συγκεκριμένο χώρο για το πάρτι, επειδή δεν μπορούσαμε να καλέσουμε όλο αυτό τον κόσμο στο σπίτι . Όταν κάνεις κάτι με εντελώς ιδιωτικά, περιμένεις ότι αν διαρρεύσουν οι φωτογραφίες θα αντιμετωπίσεις την αντίδραση του κόσμου», υπογράμμισε ο κορυφαίος ατζέντης, ενώ για την ψυχολογική κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη συντριβή από την Ατλέτικο ανέφερε: «Ήταν πολύ νευριασμένος, ήταν κάτι που τον έριξε ψυχολογικά. Ωστόσο, ο Κριστιάνο παραμένει ο καλύτερος επαγγελματίας στον κόσμο, ο καλύτερος όλων. Πρέπει να σας πω ότι στο πάρτι υπήρχαν περισσότερα από σαράντα παιδιά που περίμεναν να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες και ο Κριστιάνο δεν μπορούσε να διοργανώσει το πάρτι στις 5 του μήνα. Ήθελε να σεβαστεί τους ανθρώπους που είχε προσκαλέσει, ενώ παράλληλα γιορτάσαμε και τα γενέθλια της ανιψιάς του. Δεν μπορούσαμε να το ακυρώσουμε, αλλά εκείνος (ο Ρονάλντο) ήταν πολύ νευριασμένος για την ήττα».

Σχετικά με τον Κολομβιανό ποπ-σταρ, Κέβιν Ρολδάν, ο οποίος δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες από το πάρτι και έγινε πανικός, ο Ζόρζε Μέντες υπογράμμισε: «Είναι απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να επωφελείται από μία κατάσταση. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να φιλτράρει τις φωτογραφίες. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, αλλά δεν μπορείς να βγάζεις την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς τη συγκατάθεσή του».

Σχετικά άρθρα