Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ξεκινάει ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!
Ξεκινάει ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια! thumbnail

Ξεκινάει ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

 ΚΡΙΟΣ


aries


Αναβαθμίζεις την ερωτική σου ζωή και το κάνεις με έναν τρόπο πολύ δυναμικό. Ίσως πάρεις απόφαση να τελείωσες μια σχέση γιατί θα έχεις την δύναμη να πεις πολλά όχι. Από την άλλη, θα διαθέσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και κυρίως θα δοκιμάσεις να βρεθείς με ένα πρόσωπο που θα είναι για σένα καταλύτης σε όλα τα επίπεδα. Η σχέση με το Ζυγό θα διαφοροποιηθεί και θα ξεπεράσεις πιθανόν μια σημαντική κρίση. Το ζητούμενο είναι να δουλέψεις με τον εαυτό σου όσο μπορείς περισσότερο γιατί το νιώθεις ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στον τομέα της σχέσης σου που θα είναι πλέον τελειωτικές. 


ΤΑΥΡΟΣ


taurus


Έχεις ένα έντονο παρασκήνιο και αυτό σε βοηθάει να παίρνεις δύναμη χωρίς να εκτίθεσαι. Με τον Κριό θα βρεθείς σύντομα μαζί. Βέβαια επειδή βλέπεις ότι δεν ταιριάζεις πάρα πολύ αλλά κάτι έχει που σε εξουσιάζει με έναν τρόπο πολύ βαθύ, δεν μπορείς να απεξαρτηθείς εύκολα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κινηθείς με ίσους όρους και να ζητήσεις και εσύ για σένα με έναν τρόπο πολύ δυναμικό αυτά που θα ήθελες να πάρεις. Ίσως ζητήσεις και τη βοήθεια άλλων ατόμων που είναι κοινοί σας φίλοι. Πάντως έχεις αποφασίσει να αλλάξεις τα πάντα και θα το κάνεις. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


gemini


Έχεις μπει πλέον σε ένα σύστημα ανάπτυξης ατομικών αξιών και σίγουρα αυτό θα φέρει και περισσότερες γνωριμίες αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που θα σου δώσει τον αέρα της υπεροχής. Αν είσαι με ένα πρόσωπο που τα πράγματα είναι αρκετά φλου θα πατήσεις πόδι για να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Το καλό είναι ότι θα βιώσεις μια έντονη φιλία που θα γίνει πολύ ερωτική. Με έναν άλλο Δίδυμο, με τον Κριό ή τον Τοξότη θα μιλήσεις πολύ ανοικτά χωρίς ν' απολογείσαι για τη συμπεριφορά σου. Ενώ αντίθετα με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ μπορεί να έχεις την εικόνα ενός μάρτυρα που θυσιάζεσαι. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


cancer


Υπάρχει μια ένταση η οποία σε υποχρεώνει να κινηθείς πολύ δυναμικά αλλά και πολύ δραστικά. Οπότε ίσως να μην ξέρεις με ποιο τρόπο να μιλήσεις χωρίς να χάσεις την ψυχραιμία σου ή τελικά το προσωπικό σου στίγμα. Στην ουσία δεν σου αρέσει να λειτουργείς πολύ παρορμητικά για να τρίξεις τα δόντια του άλλου ατόμου γιατί έχεις και τις ευαισθησίες σου και θέλεις να αγαπιέσαι για αυτό που είσαι. Όμως με τον Κριό ή τον Ζυγό θα βρεθείς να ξεκαθαρίζεις μια κατάσταση στην οποία δεν υπάρχει ωριμότητα. Το καλό είναι ότι μέσα από τη μεγάλη πίεση θα βγει κάτι θετικό, αρκεί να το διαχειριστείς με έναν πολύ έξυπνο τρόπο. 


ΛΕΩΝ


leo


Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες στιγμές και να επενδύσεις και πάλι στη σχέση σου με μια δύναμη που θα σε κάνει να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Αν θέλεις να ξεκινήσεις τώρα κάτι, θα ήταν ωφέλιμο από την πλευρά σου να μην είσαι τόσο πουριτανός/η, γιατί με το Κριό θα πρέπει να τα πείτε έξω από τα δόντια και τίποτε να μην είναι καλυμμένο. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Ζυγό. Με τον Σκορπιό όμως χρειάζεσαι άλλη πολιτική και βασικά δεν του/της αρέσει να μιλάς για τις κατακτήσεις σου ή για τα κατορθώματα που αφορούν τις γύρω σχέσεις σου. Γιατί μπορεί να σε διαγράψει με τη μια, αν νιώσει ότι δεν είσαι το άτομο που είχε φανταστεί. Δηλαδή πιστό/η και μονογαμικό/η. 
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/EROTIKA-KAI-OHI-MONO/item/70604-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia#ixzz3SYu6Z3TZ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X