Αρχική / More / Αθλητικά / Κυβερνητικές πηγές: Την Τρίτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup
Κυβερνητικές πηγές: Την Τρίτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup thumbnail

Κυβερνητικές πηγές: Την Τρίτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας, από κυβερνητικές πηγές, την Τρίτη (24/2) θα γίνει τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών του Eurogroup για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων.

Βρυξέλλες: Είμαστε σε επαφή με την Αθήνα

Εν τω μεταξύ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τελεί εν αναμονή του καταλόγου των ρυθμίσεων και των μέτρων που οι ελληνικές Αρχές πρέπει να στείλουν σήμερα στις Βρυξέλλες, ενόψει της έγκρισης της παράτασης τεσσάρων μηνών που αποφάσισε το Eurogroup.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπός της οι Κοινοτικές υπηρεσίες βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τις ελληνικές. Υπενθύμισε επίσης ότι οι θεσμικοί παράγοντες θα υποβάλουν έκθεση αξιολόγησης της ελληνικής πρότασης προς τους υπουργούς της ζώνης του ευρώ, οι οποίοι, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τρίτη, θα έχουν τον τελευταίο λόγο επί του θέματος.

Διπλωματικές πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, άφηναν στις Βρυξέλλες να εννοηθεί σήμερα ότι η επίτευξη συμφωνίας είναι πιθανή, επισημαίνοντας ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας θα γίνει με βάση τις αποφάσεις της Ευρωζώνης τον Απρίλιο.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο real.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X