Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο – Σταθερότητα και ισορροπία στις σχέσεις!
Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο - Σταθερότητα και ισορροπία στις σχέσεις! thumbnail

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο – Σταθερότητα και ισορροπία στις σχέσεις!

Μετά το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 23/2, που μπορεί να δημιούργησε αντιπαραθέσεις και αντιξοότητες σε σχέσεις και συνεργασίες, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 24/2 και ώρα 16.58, έρχεται να βάλει τάξη και να αποκαταστήσει κάθε αδικία. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική όψη, που φέρνει σταθερότητα και ισορροπία στις σχέσεις -αισθηματικές, φιλικές, κοινωνικές- και που προοιωνίζει ένα καλύτερο μέλλον τουλάχιστον σ’ αυτές που διατηρούνται. Επιπλέον, ευνοεί τα οικονομικά ζητήματα που βρίσκουν και αυτά την ισορροπία τους. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, μπορεί βέβαια να μην είναι ένα καλό σημάδι -καθώς βρίσκεται σε αδυναμία στο συγκεκριμένο ζώδιο- ωστόσο ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, μπορεί να γεννήσει πολλούς νέους έρωτες που θα δημιουργηθούν κάπως ξαφνικά, θα αντέξουν όμως στο χρόνο, χάρη στην επιρροή του Κρόνου. Συμφωνίες και επαφές που θα γίνουν το ερχόμενο τριήμερο θα αποδειχθούν επωφελείς στο μέλλον.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου


Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη συγκεκριμένη επιρροή είναι αυτά της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί και Υδροχόοι).

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στις 24 Φεβρουαρίου, φέρνει την ανταμοιβή που σου αξίζει, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Το ερχόμενο τριήμερο είναι ιδανικό για να κάνεις επαφές, να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή ακόμα και να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου στο εξωτερικό. Γενικότερα, το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια νέα επαγγελματική και οικονομική ευημερία, ενώ δεν αποκλείεται και η οριστική εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα. Σταθερότητα όμως αποκτά και η αισθηματική σου ζωή, αφού τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παγιώσεις μια σχέση ή να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία, που θα αντέξει στο χρόνο. Ποια σχέση σου σταθεροποιείται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 24 Φεβρουαρίου, βάζει τέλος στις όποιες ανησυχίες σου και σου ανοίγει το δρόμο για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Το ερχόμενο τριήμερο μπορείς να κάνεις σχέδια για ένα νέο τρόπο ζωής, μια νέα καθημερινότητα πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Οι πιο σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στον επαγγελματικό τομέα και στα οικονομικά σου, καθώς η όψη αυτή θα σε βοηθήσει όχι μόνο να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά και να απαλλαγείς από χρέη και υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Εύνοια φυσικά αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, όπου ο δεσμός σου γίνεται ακόμα πιο δυνατός, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, μια σχέση μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ποιο άτομο θα σε πλησιάσει; Μάθε το απο τους μελλοντολόγους μας. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 24 Φεβρουαρίου και φέρνει θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι ιδανικό για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, αλλά και να βάλεις καινούργιους στόχους που εύκολα θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης μπορεί να συμβεί αυτές τις μέρες, ενώ αν ανήκεις στους ελεύθερους Διδύμους, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, η αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα που συνεχίζει να σε ενδιαφέρει, είναι πολύ πιθανή. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον χώρο της δουλειάς σου, ενώ αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια ατομική δραστηριότητα ή και μια συνεργασία, οι προοπτικές είναι εξαιρετικά θετικές. Ποιο άτομο από τον κύκλο σου ενδιαφέρεται για σένα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 


Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 24 Φεβρουαρίου πρόκειται να έχει θετικό αντίκτυπο στην εργασία και την καριέρα σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, ώστε να επωφεληθείς στο έπακρο από τα οφέλη που σου επιφυλάσσει η συγκεκριμένη όψη. Πέρα από την οποιαδήποτε προσωπική επιτυχία, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις και τις αποδοχές σου, γεγονός που φαίνεται απαραίτητο αυτό το διάστημα. Σταθερότητα όμως θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη και την οικειότητα με τον σύντροφό σου ή να ξεκινήσεις μια νέα σχέση πολλά υποσχόμενη. Τέλος, τυχόν νέες συνεργασίες, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Συμβουλέψου τους αστρολόγους μας για να δεις τι θα προκύψει στα αισθηματικά σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 24 Φεβρουαρίου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, αφού σχηματίζεται στα ζώδια της Φωτιάς. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα διαπιστώσεις ότι η επιτυχία σου είναι ήδη εξασφαλισμένη και μπορείς να τολμήσεις ακόμα μεγαλύτερα επιχειρήματα, που υπόσχονται σημαντικά κέρδη. Εκείνο όμως που φαίνεται να προέχει αυτό το διάστημα, είναι η αισθηματική σου ζωή, που φαίνεται να παγιώνεται και να σταθεροποιείται. Έτσι, η επισημοποίηση ενός σταθερού δεσμού ή ακόμα και η απόκτηση του πρώτου σου απογόνου, μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί ο έρωτας βρίσκεται πραγματικά πολύ κοντά σου. Ποιο άτομο ενδιαφέρεται για σένα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλεΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 24 Φεβρουαρίου, μπορεί να σημάνει το τέλος πολλών προβλημάτων σου και την τακτοποίηση πολλών ζητημάτων που σε απασχολούν. Η όψη αυτή πρόκειται κατ’ αρχήν να βελτιώσει τις συνθήκες στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να σου δώσει τη δυνατότητα να διευθετήσεις περιουσιακά θέματα ή και να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία. Μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές σου μπορεί επίσης να προέλθει από μια νέα ευχάριστη δραστηριότητα. Αν σε απασχολεί ένας έρωτας από το παρελθόν, αυτός μπορεί να αναβιώσει αυτές τις μέρες και να μπει σε νέες βάσεις. Επιπλέον, η δημιουργία μιας νέας σχέσης που θα σου προσφέρει ισορροπία είναι επίσης πιθανή. Τέλος, αν διατηρείς μια σχέση χωρίς προβλήματα, ίσως τώρα προχωρήσεις στη συμβίωση ή και το γάμο. Ισορροπεί η ερωτική σου ζωή αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X