Αρχική / More / Αθλητικά / Κανονικά η αγωνιστική στην Κύπρο…
Κανονικά η αγωνιστική στην Κύπρο... thumbnail

Κανονικά η αγωνιστική στην Κύπρο…

Κανονικά θα διεξαχθεί από το Σάββατο η αγωνιστική, όπως αποφάσισαν ομόφωνα οι διαιτητές στην έκτακτη συνεδρίαση του Σ.Δ.Κ. Ο προβληματισμός των διαιτητών για τη νέα επίθεση που δέχτηκε η κυπριακή διαιτησία, και συγκεκριμένα αυτή τη φορά ο Βασίλης Δημητρίου, είναι έντονος και θα αποτυπωθεί στην ανακοίνωση που αναμένεται στα επόμενα λεπτά.

Ωστόσο οι διαιτητές έκριναν ότι μία νέα αναβολή της αγωνιστικής δεν θα φέρει αποτέλεσμα, όπως και δεν έφερε και στις προηγούμενες περιπτώσεις που αποφάσισαν "αποχή". Θεωρούν ότι χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα και βαθιές τομές για να αντιμετωπιστεί το μείζον, όπως εξελίσσεται, πρόβλημα, καθώς οι επιθέσεις με βόμβες στους διαιτητές είναι πλέον συνεχείς!

Στο ξεκίνημα της έκτακτης συνεδρίας ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος είχε περάσει από νωρίς το μήνυμα ότι δεν είναι υπέρ της αναβολής της αγωνιστικής αυτή τη φορά.

Αναμένεται τα επόμενα λεπτά η ανακοίνωση των διαιτητών, η οποία εκτιμάται ότι θα είναι αρκετά επιθετική.

Πηγή: balla.com.cy

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X