Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η ανάλυση της ημέρας απο τον Μάνο Μηκίδη
Η ανάλυση της ημέρας απο τον Μάνο Μηκίδη thumbnail

Η ανάλυση της ημέρας απο τον Μάνο Μηκίδη

ΤΡΙΤΗ 03/03/2015 


Αριθμολογικά η σημερινή μέρα έχει τη δόνηση του αριθμού 5 (3+3+2+0+1+5=14=1+4=5), μας προτρέπει σε μια μετακίνηση-ένα ταξίδι, στο να αναλάβουμε δράση, να επικοινωνήσουμε. Αλλαγές ή εκπλήξεις(ευχαριστες η' δυσαρεστες ειναι μεσα στο…παιχνιδι) θα είναι μέσα στο πρόγραμμά μας.

 Η κατεύθυνση της ημέρας: Η σημερινή ημέρα υποδεικνύει την υπομονή, την επιμονή και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλετε ώστε να πραγματοποιηθούν οι εργασιακοί σας στόχοι. Ίσως διαπιστώσετε κάποιες καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα, μια ύφεση των κερδών σας και μικρές απολαβές συγκριτικά με το μέγεθος της εργασίας σας, όμως δεν πρέπει να απελπίζεστε ούτε να αγχώνεστε για την εξέλιξη των γεγονότων. Έχετε εργαστεί σκληρά και μεθοδικά και έχετε ήδη θέσει γερά θεμέλια για την επιτυχία, η οποία δε θα αργήσει να έρθει. Επιλέξτε επενδύσεις χαμηλού κινδύνου-ρίσκου και σχεδιάστε προσεκτικά τις κινήσεις σας. 

Αισθηματικά: Αν βρίσκεστε σε μια σχέση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μπορεί ξαφνικά να πάρει μια νέα κατεύθυνση και τα πράγματα μεταξύ σας να βελτιωθούν δραματικά! Είναι μια μέρα κατάλληλη για να αξιολογήσετε τις συναισθηματικές σας επιδιώξεις και να προσδιορίσετε αν η σχέση σας καλύπτει τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

 Όσοι είστε ελεύθεροι μην αποθαρρύνεστε αν δεν έχετε γνωρίσει κάποιον, θα συμβεί λίαν συντόμως! Αν η σχέση σας είναι πρόσφατη, έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο ή πιο σοβαρό. Επίσης είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα σχέση που θα ανθίσει μέσω μιας φιλίας.
Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X