Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ζώδια για σπίτι!Ποια ζώδια δεν φοβούνται τη δέσμευση
Ζώδια για σπίτι!Ποια ζώδια δεν φοβούνται τη δέσμευση thumbnail

Ζώδια για σπίτι!Ποια ζώδια δεν φοβούνται τη δέσμευση

Τα ζώδια και οι σοβαρές σχέσεις


Μερικοί άνθρωποι δείχνουν να είναι καμωμένοι για μια σοβαρή σχέση, για δέσμευση και οικογένεια, κι αυτό ανεξάρτητα από το αν θα τους χτυπήσει κατακούτελα ο κεραυνοβόλος έρωτας και θα αναφωνήσουν «Με αυτόν (ή αυτήν) θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου!». Κι αν τώρα εσύ έχεις επίσης σοβαρές προθέσεις, πώς θα ξέρεις αν κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει είναι… αντιστοίχων προδιαγραφών;

 

Η αστρολογία βέβαια μπορεί να σου πει πολλά για τη στάση κάποιου απέναντι σε αυτά τα θέματα. Κατ’ αρχάς στον γενέθλιο χάρτη τρεις είναι οι οίκοι που δείχνουν τις τάσεις ενός προσώπου ως προς την οικογένεια:

 

Ο τρίτος οίκος συνδέεται με τα αδέλφια, το οικογενειακό περιβάλλον, τις σχέσεις αλλά και τη νοοτροπία ενός ατόμου.

 

Ο τέταρτος οίκος έχει να κάνει με το σπιτικό, τις οικογενειακές ρίζες, τους γονείς (ιδίως τη μητέρα), την παιδική ηλικία, τα κληρονομημένα χαρακτηριστικά.

 

Και ο έβδομος οίκος είναι εκείνος του γάμου, του ζευγαρώματος και της συντροφικότητας.

 

Ανάλογα με τους πλανήτες που βρίσκονται σε αυτούς τους οίκους, τις όψεις τους αλλά και τους κυβερνήτες των οίκων, αποκαλύπτεται η οικογενειακή ζωή, όπως έχει διαμορφωθεί από τα παιδικά χρόνια κι όπως τείνει να εξελιχθεί στο μέλλον. Όλα αυτά μπορείς να τα δεις στον γενέθλιο χάρτη σου, αλλά φυσικά το καλύτερο είναι να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία αστρολόγο, για να σου τα ερμηνεύσει.

 

Χονδρικά βέβαια, κρίνοντας και από το ζώδιο κάποιου, μπορούμε να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα. Έτσι, μπορείς να πάρεις μια αρχική ιδέα για τη στάση των εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου μέσα σε μια σοβαρή σχέση.

 

ΚΡΙΟΣ

Εκείνο που συχνά ακούς από το οικογενειακό περιβάλλον ενός άντρα Κριού, είναι ότι μερικές φορές οι άλλοι εύχονται να μην ήταν τόσο απελπιστικά και αδυσώπητα ειλικρινής! Και επίσης, τόσο πνεύμα αντιλογίας. Η διπλωματία και αυτό το ζώδιο βρίσκονται σε διαφορετικές διαστάσεις του σύμπαντος. Και μερικές φορές, πραγματικά χρειάζεται να καταβάλλει προσπάθεια για να κάτσει και να ακούσει τον άλλο, υπομονετικά και καταπίνοντας τη διαφωνία του.

 

Οι γυναίκες του ζωδίου διεκδικούν τη διάκριση παντού, ακόμα και σε ανδροκρατούμενους τομείς. Γι’ αυτό κάποιος σύντροφος με συμβατικές απόψεις περί του ρόλου των φύλων θα δυσκολευτεί μαζί τους. Αν όμως καταφέρνουν να κατανικούν περιστασιακά την επιδειξιμανία τους, μπορούν να υποστηρίξουν την οικογένειά τους και να μεταδίδουν στους αγαπημένους τους τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που τις χαρακτηρίζουν. Μάθε περισσότερα για σένα και για το άτομο που σε ενδιαφέρει σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι άντρες Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια και το στιλ. Βασικά θα ήθελαν να είναι πάμπλουτοι κληρονόμοι που αράζουν και απολαμβάνουν τη ζωή τους, οπότε, ακόμα κι αν δεν συμβαίνει αυτό, προσπαθούν να το μιμηθούν όσο γίνεται. Γι’ αυτό μπορεί να δίνουν την εντύπωση της νωχέλειας ή και της τεμπελιάς, ωστόσο είναι πρώτοι στο να οργανώσουν την καλοπέρασή τους. Δείχνουν ανεκτικοί και υπομονετικοί, αλλά αν ο θυμός τους ξεπεράσει κάποιο όριο, εκρήγνυται με την ορμή ενός ηφαιστείου.

 

Οι γυναίκες Ταύροι έχουν σιδερένια θέληση και αυτοκυριαρχία. Μπορούν να κάνουν τον σύντροφό τους να νιώθει πως έχει το πάνω χέρι, παρόλο που δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Το ιδανικό για εκείνες είναι ο άντρας-κουβαλητής, εξ ου και θα προσέξουν την οικονομική κατάσταση κάποιου, προτού να δεσμευτούν σοβαρά. Μάθε περισσότερα για σένα και για το άτομο που σε ενδιαφέρει σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο άντρας Δίδυμος είναι ανήσυχος τύπος και αλλάζει συχνά διαθέσεις και απόψεις. Αυτό τον κάνει ενδιαφέροντα στον κοινωνικό περίγυρο αλλά και, από ένα σημείο και πέρα, κουραστικό για όσους μοιράζονται μαζί του την καθημερινότητα. Ο ευρύτερος κύκλος των γνωστών και συγγενών, βέβαια, μπορεί να τον βρίσκει εξαιρετικά γοητευτικό, έτσι που είναι πνευματώδης και γλυκομίλητος.

 

Σε άντρες και γυναίκες εκπροσώπους του ζωδίου αρέσει να ντύνονται καλά, νεανικά και πρωτότυπα, ενώ ξοδεύουν αρκετά για το ντύσιμό τους. Η γυναίκα Δίδυμος είναι η τέλεια οικοδέσποινα και έχει μια ευρεία γκάμα γνωριμιών, που γεμίζουν διαρκώς το σπίτι της. Αποδεικνύεται η τέλεια συμπαραστάτης όταν ο αγαπημένος της αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, αλλά αν αισθανθεί ότι εκείνος την πρόδωσε, θα αποχωρήσει αξιοπρεπώς, χωρίς πολλά λόγια και δράματα. Μάθε περισσότερα για σένα και για το άτομο που σε ενδιαφέρει σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, καλώντας στο 14788 ή στείλεΝΙΚΗ στο 54529.

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άντρας Καρκίνος είναι πλάσμα της συνήθειας και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο στην οικιακή του ζωή. Του αρέσει να διακοσμεί και να… ξαναδιακοσμεί το σπίτι του, ενώ είναι ιδιαίτερα δεμένος με τα υπάρχοντά του. Προσκολλάται στα δικά του πρόσωπα και δυσκολεύεται να τα αποχωριστεί, ακόμα κι αν πρόκειται π.χ. για ένα παιδί, που φεύγει για να σπουδάσει. Για διαζύγιο, ας μην το συζητάμε καν. Επίσης είναι πολύ δεμένος με το παρελθόν του, από την οικογένεια στην οποία μεγάλωσε, μέχρι τους φίλους του από το σχολείο.

 

Το ίδιο ισχύει και με τη γυναίκα Καρκίνο. Έχει κι εκείνη ισόβιους δεσμούς με τους γονείς της και τους επισκέπτεται συχνά. Μπορεί να αγχώνεται για τα πάντα και θέλει να τη διαβεβαιώνουν διαρκώς ότι την αγαπούν. Συντηρεί όμως τέλεια το σπιτικό της. Μάθε περισσότερα για σένα και για το άτομο που σε ενδιαφέρει σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

 

ΛΕΩΝ

Ο άντρας Λέων μπορεί να γίνει πολύ αγαπητός στο οικογενειακό του περιβάλλον, ιδίως στα παιδιά του, αν δείχνει κάποια υπομονή. Κατά τα άλλα, θα τον λατρέψουν για το πνεύμα και την εξυπνάδα του. Σίγουρα όμως θα πρέπει να προσπαθήσει να ξεπεράσει το παραφουσκωμένο του Εγώ. Γιατί αν δεν το ελέγξει, θα δημιουργείται διαρκώς αναβρασμός μέσα στην οικογένεια.

 

Η γυναίκα Λέων είναι ευτυχισμένη μόνο αν την έχουν στα πούπουλα και εκδηλώνει την αγάπη της σε λίγους και εκλεκτούς. Θεωρεί προνομιούχους εκείνους στους οποίους επιτρέπει να την προσεγγίσουν και περιφρουρεί την οικογένειά της σαν… λέαινα. Μπορεί να είναι ισχυρογνώμων και να συγκρούεται συχνά με τον σύντροφό της, αλλά γίνεται αρνάκι αν βρει ένα ταίρι, που να θαυμάζει και να εκτιμά. Μάθε περισσότερα για σένα και για το άτομο που σε ενδιαφέρει σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, καλώντας στο14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι άντρες Παρθένοι αναζητούν την τελειότητα στους αγαπημένους τους και μεγαλοποιούν όλα τα ανθρώπινα ψεγάδια. Έτσι θα πρέπει να κάνουν πραγματικό αγώνα με αυτή την πλευρά του εαυτού τους, ώστε να ξεπεράσουν την τελειομανία τους και να αποδεχτούν τους άλλους όπως είναι και όχι όπως ιδανικά θα μπορούσαν να είναι. Διαφορετικά, δεν βρίσκουν ευτυχία στην οικογενειακή τους ζωή.

 

Γενικά οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι κάπως αργοί και δυσκίνητοι στις αντιδράσεις τους, αλλά πάντα υποστηρίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η γυναίκα Παρθένος δεν ικανοποιείται εύκολα από τη συμπεριφορά του συντρόφου της και χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς, για να φτάνει τις υψηλές προδιαγραφές της. Όμως είναι από τις πιο αφοσιωμένες του ζωδιακού και ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του ρόλου της μέσα στην οικογένεια. Μάθε περισσότερα για σένα και για το άτομο που σε ενδιαφέρει σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

 


Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.myastro.gr/zodia/astrologia-zodia/zodia-sxesi-desmeusi-oikogeneia.htmlX

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X