Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Κυριακή 8 Μαρτίου: Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, από τον Μάνο Μηκίδη
Κυριακή 8 Μαρτίου: Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, από τον Μάνο Μηκίδη thumbnail

Κυριακή 8 Μαρτίου: Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, από τον Μάνο Μηκίδη

ΚΥΡΙΑΚΗ 08/03/2015


Σε σχέση:


Αν νιώθατε τον τελευταίο καιρό ότι τα πράγματα είχαν γίνει πολύ προβλέψιμα μεταξύ σας, θα σας δοθεί μια θαυμάσια ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας δοκιμάζοντας από κοινού κάτι καινούριο και ενδιαφέρον.


Δεν αποκλείεται βέβαια να προβείτε σε μια μίνι "απόδραση" μαζί με τον σύντροφό σας, γεγονός που θα δυναμώσει τη σχέση σας και θα σας φέρει πιο κοντά.


Αν η σχέση σας έχει γερές βάσεις  θα υπάρξουν νέα επίπεδα επικοινωνίας και συνεργασίας, θα συμφιλιωθείτε, θα αφήσετε πίσω τα προβλήματά σας και θα μεταβείτε σε μια νέα πιο αρμονική κατάσταση. Αν όμως η σχέση σας είναι προβληματική ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσετε, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να προετοιμαστείτε για την επόμενη φάση της ζωής σας.


 


Ελεύθεροι:


Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης! Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε κάτι το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συναρπαστική ρομαντική εμπειρία! 


Αν ένας φίλος σας ζητήσει να τον επισκεφτείτε αδράξτε την ευκαιρία, καθώς η οικειότητα που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας, θα μπορούσε να μετατραπεί σε  ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Επίσης είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου με την οποία θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα ή χόμπι.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X