Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Η εβδομάδα των καυτών εξελίξεων ξεκινά και το σίγουρο είναι ένα: Δεν πρόκειται ούτε στιγμή να βαρεθείς, αφού το εκρηκτικό πλανητικό σκηνικό, θα σε φέρει γρήγορες εξελίξεις και γεγονότα, που θα σε κάνουν να μπεις αμέσως στον ρυθμό του «χορού»! Θέλεις να τρέξεις μακριά, να ξεφύγεις απ΄ όλους και από όλα, αλλά πριν το κάνεις αυτό, επιθυμείς να τα πεις έξω από τα δόντια, θέλεις να κάνεις τις ανατροπές σου, να υψώσεις το ανάστημά σου και να… αποδείξεις την αξία σου! Η εβδομάδα 9-15 Μαρτίου έχει ένταση, εξελίξεις, δυναμικές αλλαγές αλλά και αρκετούς κινδύνους, που πρέπει να προσέξεις! Οι σχέσεις θα είναι σαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, το οποίο θα μας μεθύσει και θα μας κάνει να βγάλουμε στην επιφάνεια, όλα όσα θέλαμε να κρύψουμε ή όσα δεν θάλαμε να παραδεχτούμε… Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι συγκλονιστικές ευκαιρίες για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού!

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία: Νέα ξαφνικά ερωτικά ξεκινήματα


Η εβδομάδα ξεκινά με τον Άρη από τον Κριό, να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία από το Λέοντα. Αυτή η τυχερή όψη, σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το χαμόγελό σου, ενώ είχες χάσει τις ελπίδες σου! Μία ξαφνική εξέλιξη, μία νέα πρόταση, ένα γεγονός απρόσμενο και ανέλπιστα θετικό, θα γεμίσει με ενθουσιασμό κυρίως εσένα που ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς (ΚριόςΛέωνΤοξότης) και του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγόςΥδροχόος)! Από την Τρίτη ως και την Πέμπτη λοιπόν, αν ανήκεις στους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού, να αναμένεις κάτι πραγματικά καλό!

Ο Άρης σε σύνοδο με Ουρανό: Οι εκπλήξεις προκαλούν σοκ!


Την Τετάρτη στις 11 Μαρτίου, ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, θα συναντήσει τον Ουρανό, ο οποίος κινείται στο ίδιο ζώδιο! Η σύνοδος Άρη – Ουρανούείναι μία αστρολογική όψη, που θα φέρει μοναδικές εκπλήξεις, αλλά και δυνατούς καβγάδες! Υπάρχει διάθεση για αλλαγή, για ανανέωση, για επανάσταση… Οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου είναι οι «τυχεροί» της εβδομάδας, αφού ο Άρης με τον Ουρανό θα τους ξαφνιάσει με τον πιο όμορφο τρόπο! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοίΑιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου, θα βρεθούν αντιμέτωπα με δυνατούς καβγάδες, με ανατροπές και εντάσεις, που θα τους ωθήσουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές!

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται… κρύο!


Στις 13 Μαρτίου, έχουμε ακόμα μία σκληρή αστρολογική όψη που θα δοκιμάσει τις αντοχές μας! Ο Άρης από τον Κριό θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, κάνοντας το κλίμα γύρω μας εκρηκτικό, εκδικητικό, απόλυτο, κυριαρχικό και εξαιρετικά δύσκολο! Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν χωρισμοί, αποκαλύψεις, πάθη, λάθη και εντάσεις που θα μας κάνουν να γίνουμε σαν ένα ηφαίστειο το οποίο εκρήγνυται! Τα ζώδια που πρέπει να είναι σε «επιφυλακή» και να μετριάσουν τα αρνητικά τους συναισθήματα είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοι,ΖυγοίΑιγόκεροι)!

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη: Επιστροφή στο παρελθόν…


Λίγο πριν η εβδομάδα κλείσει την αυλαία της, ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη. Από τις 14 Μαρτίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου του 2015, είναι οι μήνες που θα αναγκαστούμε να αναθεωρήσουμε σκέψεις και αποφάσεις του παρελθόντος, παίρνοντας πλέον τα μαθήματά μας. Αυτή την περίοδο, οι Δίδυμοι, οι ΠαρθένοιΤοξότες και Ιχθείς του α΄ δεκαημέρου, είναι όσοι θα αναγκαστούν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους!

 

Αφού είδαμε τις σημαντικές αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 9-15 Μαρτίου 2015, ήρθε η στιγμή να δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο του τραγουδιού που εκφράζει αυτή την εβδομάδα το ζώδιο σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Γκρέμισ’τα – Πίτσα Παπαδοπούλου»

«Γκρέμισ’τα, γκρέμισ’τα όλα πια, γκρέμισ’τα γκρέμισ’τα, σκληρή καρδιά! Αφού όλα αρχίσανε στραβά η αγάπη στο Ντουνιά κατάντησε ζημιά! Κάν’τα όλα τώρα ρημαδιό, μα εγώ θα σ αγαπώ, μα εγώ θα σ αγαπώ, γκρέμισ’τα, γκρέμισ’τα όλα πια, γκρέμισ’τα γκρέμισ’τα σκληρή καρδιά! Αφού κατά βάθος με πονάς, γιατί με τυραννάς, γιατί δε με πονάς, πες μου τι σου έκανα η ψυχή, που γίνομαι χαλί, που γίνομαι χαλί»! Είναι η εβδομάδα σου, οι μέρες που έρχονται θα σε κάνουν να εκφραστείς έντονα, ακριβώς όπως σου ταιριάζει! Θα θέλεις να «γκρεμίσεις» τη σχέση σου, να χωρίσεις, να φύγεις μακριά, να ζήσεις έναν νέο έρωτα… Πιθανότατα το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου! Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ρίξεις τους τόνους και να κάνεις υποχωρήσεις! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλεΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις… καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Δώδεκα – Άννα Βίσση»

«Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα, μες στου μυαλού μου το αβάσταχτο κενό, μοιάζεις με όνειρο που φεύγει μακρινό… Και δε χτυπάει το τηλέφωνο, με πνίγει το παράπονο, που δεν κατάλαβες ποτέ σου τι περνώ κι αν έχει γίνει η αγωνία μου βουνό. Δώδεκα, η ελπίδα μου κρεμάστηκε σ' ένα τηλέφωνο που έμεινε νεκρό και την καρδιά μου που φωνάζει σ' αγαπώ… Δώδεκα»! Περιμένεις, αναμένεις είσαι και σε αναμμένα κάρβουνα και μεγαλοποιείς τις καταστάσεις αυτή την βδομάδα, φίλε Ταύρε… Το πλανητικό σκηνικό των ημερών, σε κάνει να παίρνεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία ρομάντζου, αλλά και δράματος παρέα! Μπορεί να πιστεύεις ότι οι ελπίδες έχουν χαθεί, σίγουρα όμως ότι το τρίγωνο Άρη – Δία θα σε βοηθήσει να βάλεις την προσωπική σου ζωή σε μία σειρά! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις… καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Για να σε συναντήσω – Μανώλης Λιδάκης»

«Κάθισε εδώ κοντά μου μου `λειψες ξαφνικά, έτσι όπως πέφτει ο ήλιος χτυπάει η μοναξιά, μείνε λιγάκι ακόμα κάτι έχω να σου πω, να πάρει ο αέρας χρώμα, αχ, για να γεννηθείς εσύ κι εγώ, γι’ αυτό, για να σε συναντήσω, γι’ αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου, γι’ αυτό, για να σε συναντήσω»! Ξεφεύγεις για λίγο από τα αυστηρά όρια της λογικής και εκφράζεσαι αυθόρμητα, διεκδικώντας τους πόθους σου αγαπητέ Δίδυμε! Ο Άρης, ο Δίας και Ουρανός φροντίζουν να φέρουν ειδήσεις, συναντήσεις έκπληξη, ενώ η εμπλοκή του Πλούτωνα προκαλεί έντονο πάθος! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις… καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αυτό που ξέρω – Ελένη Πέτα»

«Δεν ξέρω αν εσύ μ’ αγάπησες ποτέ σου, αν με σκεφτόσουνα στις δύσκολες στιγμές σου κι αν όσα μου ‘λεγες συχνά, τα εννοούσες! Δεν ξέρω καν τι θέση είχα στην καρδιά σου, αν ήμουν μέσα στα μεγάλα σχέδιά σου, όταν στα χέρια σου τα χέρια μου κρατούσες! Εγώ αυτό που ξέρω, είν’ η ζωή που καίω, στη φλόγα και στο ψέμα και όλα αυτά για σένα! Εγώ αυτό που ξέρω, είναι πως σου προσφέρω μία καρδιά γεμάτη αληθινή αγάπη»! Δύσκολη είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, φίλε Καρκίνε! Ο Άρης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις με σκληρό τρόπο την πραγματικότητα, γεγονός που θα σου προκαλέσει πίκρα! Δες τα διαφορετικά και θυμήσου πως όταν κάτι τελειώνει, κάτι νέο ξεκινά! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις… καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 


ΛΕΩΝ

«Ευτυχία είναι αυτό – Μανώλης Φάμελλος»

«Ό,τι ζήσαμε πια είναι σχήμα κλειστό. Ό, τι χτίζουμε σκορπάει στον άνεμο. Έτσι είναι γραφτό, η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να `ρθει! Μα κάτι ζωντανούς μας κρατά κι είναι μόνο ένα βήμα, ένα βήμα πιο πέρα που ο αέρας της πόλης αλλάζει ξανά, τα χιόνια λιώνουν γιορτάζει η μέρα»! Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένεις να ‘ρθεί, φίλε Λέοντα, και η στιγμή αυτή έχει φτάσει… Το τρίγωνο του Δία από το ζώδιο σου με τον Άρη και η σύνοδος Άρη – Ουρανού, φέρνουν σπουδαίες εξελίξεις στη ζωή σου και σου ανοίγουν νέους ορίζοντες που σου δίνουν στο «πιάτο» την χαρά που θέλεις! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις… καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.


 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X