Νέο μεταγραφικό ταξίδι Βόκολου

Όσο πλησιάζει η λήξη της τρέχουσας σεζόν τόσο θα εντείνεται ο μεταγραφικός πυρετός στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι, μολονότι ακόμη δεν γνωρίζουν σε τι επίπεδα θα κινηθεί το μπάτζετ για την ομάδα της επόμενης σεζόν -αφού μετά το τέλος των πλέι οφ θα ξεκαθαρίσει αν το Τριφύλλι θα έχει την… πλούσια προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ ή τη… φτωχότερη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ- φροντίζουν να έχουν «λοκάρει» τους στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι σε κάθε περίπτωση.

Ήδη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λεωνίδας Βόκολος από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα έχει παρακολουθήσει μέσω dvd δεκάδες ποδοσφαιριστές, ενώ έχει πραγματοποιήσει και αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, αφού όπως έχει τονιστεί από τους διοικούντες τον ΠΑΟ «δεν πρόκειται να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν θα έχει τσεκαριστεί από κοντά».

Σε αυτό το πλαίσιο ο Βόκολος θα πραγματοποιήσει νέο ταξίδι στο εξωτερικό προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης παίκτες που απασχολούν το Τριφύλλι. Επί του παρόντος πάντως, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για τα παιχνίδια εθνικών ομάδων που θα δει ο παλαίμαχος αμυντικός, αφού οι Πράσινοι κινούνται με μυστικότητα στα μεταγραφικά τους.

Σχετικά άρθρα