Αρχική / More / Αθλητικά / Πανταζής: «Σε έξι μήνες θα επιστρέψει ο Μάνταλος»
Πανταζής: «Σε έξι μήνες θα επιστρέψει ο Μάνταλος» thumbnail

Πανταζής: «Σε έξι μήνες θα επιστρέψει ο Μάνταλος»

Ο επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, Νίκος Πανταζής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, οριοθέτησε το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Πέτρος Μάνταλος θα απουσιάσει και έκανε μία πρώτη εκτίμηση για το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Αναλυτικά:
Για την αποκατάσταση του Μάνταλου: «Για μας πλέον είναι τετρημένο. Έχουμε πολλές αποκαταστάσης στο ίδιο αντικείμενο. Ο Πέτρος εξελίσσετε πάρα πολύ καλά μετεγχειρητικά και πιστεύουμε πως στα τακτά χρονικά διαστήματα που έχουμε ορίσει θα εξελίσσετε πάντα καλά, αφού πάντα θα ελέγχουμε την πορεία του».
Για το διάστημα αποχής του Μάνταλου: «Μίνιμουμ 6 μήνες για να μπει στις προπονήσεις της ομάδας».
Για τους παράγοντες που μπορεί να έπαιξαν ρόλο στον τραυματισμό: «Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Ένα είναι ο αγωνιστικός χώρος. Ένας είναι η συγκυρία της στιγμής. Ένα είναι η κόπωση σε έναν αθλητή. Ένα είναι ένα σκληρό μαρκάρισμα που μπορεί να αλλάξει το κέντρο βάρος του σώματος, που μπορεί να φορτίσει την άρθρωση υπέρμετρα και να κοπούν οι σύνδεσμοι».
Για τις περιπτώσεις παρόμοιων τραυματισμών: «Σίγουρα είναι ξεχωριστή η κάθε περίπτωση και έτσι το εκλαμβάβουμε και εμείς ξεχωριστά, ανάλογα με το πώς είναι ο κάθε ασθενής μας».
Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Πιστεύω πως δεν θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, γιατί στους τρεις μήνες ο αθλητής μπορεί να ξεκινήσει να κάνει τζόκινγκ και τροχάδι».

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X