Δυάδα από Ισπανία, Αργεντινή

Από τα χειρότερα κουπόνια της σεζόν είναι αυτό που ξεκίνησε από χθες και ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα, αφού έχουμε φιλικά και επίσημα παιχνίδια εθνικών ομάδων. Θα μας… πάρει η μπάλα και μεσοβδόμαδα, καθώς παίζουν εκ νέου οι εθνικές. Οσα πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά αναμένεται να επηρεαστούν από τις απουσίες των διεθνών παικτών, που σε συνδυασμό με τιμωρίες ή τραυματισμούς αποδυναμώνουν σε μεγάλο βαθμό αρκετούς συλλόγους. Κοινώς, απόψε, αλλά και οι ημέρες που έρχονται, δεν ενδείκνυνται για σοβαρό ποντάρισμα. Επιλέξαμε, πάντως, μία δυάδα για να περάσει ευχάριστα το βράδυ μας!
184   ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ              Χ2 (Δ.Ε.) 1,75 (Bet365)
Η Λεγκανές κατεβαίνει χωρίς έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της, τον μέσο Ντιαμανκά (23/1) ο οποίος είναι τιμωρημένος. Δίχως αυτόν έχασε και τα δύο ματς που έδωσε! Εκτός θα είναι και ο μπακ Σοριάνο (22/0), εξίσου σημαντική απώλεια για τη νεοφώτιστη η οποία δείχνει τελευταία να χάνει τα πατήματά της εντός έδρας (2 σερί ήττες, στο 8-3-3 φέτος). Υποδέχεται τη Νουμάνθια που προέρχεται από επιβλητική εμφάνιση με τη Λας Πάλμας (4-2). Είναι από τις ομάδες που χάνουν με τεράστια δυσκολία (9 ήττες στο πρωτάθλημα σε 30 αγώνες και 3 στα τελευταία 21 παιχνίδια). Επιπλέον, επισκέφτηκε την έδρα της Λεγκανές τον περασμένο Σεπτέμβριο για το Κύπελλο και δεν ηττήθηκε (1-1, πήρε την πρόκριση μάλιστα, στα πέναλτι νικώντας 4-1). Θεωρούμε ότι έχει τύχη τουλάχιστον να μην χάσει στο «Μουνιθιπάλ ντε Μπουτάρκε».
228   ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΟΥΡΑΚΑΝ               G/G          1,95 (Bet365)
Το goal παρουσιάστηκε στα 2 από τα τελευταία 3 ματς μεταξύ τους (2-2, 1-2). Η Μπάνφιλντ μετράει 2 σερί στο πρωτάθλημα, ενώ η Ουρακάν 3 στα τελευταία 4 στη διοργάνωση. Επιπλέον, η γηπεδούχος είναι ομάδα που αρέσκεται να παίζει επιθετικά και να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες. Από την άλλη, αφήνει αρκετά κενά στα μετόπισθεν και επιτρέπει στις αντιπάλους της να της κάνουν φάσεις. Η φιλοξενούμενη από την πλευρά της, φέτος παρουσιάζεται ένα… κλικ πιο επιθετική. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πετύχει 8 γκολ σε 6 αγώνες (τα 4 σε ένα ματς, αλλά βρήκε δίχτυα στα 3 από τα υπόλοιπα 4 και αυτό μετράει). Πέρυσι, στη δεύτερη κατηγορία μετρούσε 6 τέρματα στον ίδιο αριθμό αγώνων, ενώ παράλληλα, δεν είχε σκοράρει στους 2 εξ αυτών. 

Σχετικά άρθρα