O Άρης 3-2 τη Λαμία, θέλει ένα βαθμό για να σωθεί

Μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση που είχε δραματικό φινάλε ο Άρης νίκησε στο «Χαλκιοπούλειο» τη Λαμία με 3-2 σετ και διαμόρφωσε νέα δεδομένα στα πλέι άουτ. Ο Άρης «κλείδωσε» την 9η θέση και η διαφορά του με την 12η ΑΕΚ είναι 11 βαθμοί.

Την τελευταία αγωνιστική ο Άρης υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό κι αν αυξήσει την διαφορά του από την ΑΕΚ στους 12 βαθμούς η «Ένωση» θα υποβιβαστεί στην Α2 και ο Άρης δεν θα παίξει πλέι άουτ οπότε ΜΕΝΤ και Λαμία θα μονομαχήσουν για μία ακόμα θέση.

Ο αγώνας ήταν… θρίλερ με τη Λαμία να κάνει λάθη στα κρίσιμα σημεία και να χάνει την ευκαιρία για νίκη. Στο 1ο σετ ο Άρης «καθάρισε» με τα σερβίς του Καμίνσκι και πήρε προβάδισμα με 1-0 σετ, ενώ καθοριστικό ήταν το 3ο σετ όπου η Λαμία προηγήθηκε μέχρι τα μισά αλλά η είσοδος του Πιπέργια βοήθησε τον Χαριτωνίδη και ο Άρης γύρισε τον αγώνα. Ντέρμπι και στο 5ο σετ με τον Άρη να προηγείται 10-6. Η Λαμία ισοφάρισε αλλά με τους Χαριτωνίδη, Καμίνσκι και Στίγγα ο Άρης πήρε τη νίκη.

Τα σετ: 2-3 (30-32, 25-20, 23-25, 25-17, 11-15)

Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Ντε Σόουζα, Μίσιτς, Γκιμαράες, Καβαδάς, Γκιρτζίκης, Χήρας / Τσαδήμας (λ), Τεσέιρα, Καρβούνης.

Α.Σ.ΑΡΗΣ (Μέλκας): Χαριτωνίδης, Καμίνσκι, Κυριακίδης, Μαυροβουνιώτης, Χατζηπαραδείσης, Στίγγας / Μπαμπαλιούτας (λ), Πιπέργιας, Μήλης, Κουτσονίκας.

Σχετικά άρθρα