Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / O αισθησιακός Άρης στον Ταύρο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο
O αισθησιακός Άρης στον Ταύρο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο thumbnail

O αισθησιακός Άρης στον Ταύρο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο την Τρίτη στις 31.3.2015 και θα παραμείνει μέχρι και στις 11.5.2015


Η θέση του Άρη σε αυτό το ζώδιο δεν είναι και η καλύτερη καθώς θεωρείται στην Αστρολογία ότι είναι σε πτώση δηλαδή ότι ο πλανήτης δεν μπορεί να εκφράσει το μέγιστο της δυναμικής του. Η δράση του είναι δογματική, αργή και απόλυτη και για να κάνει μια κίνηση πρέπει να τη σκεφτεί τόσο πολύ που στο τέλος κάνει την ευκαιρία. Η πορεία του είναι σταθερή και για να φτάσει στο σημείο που επιθυμεί θα κάνει μεγάλο αγώνα και ελιγμούς, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο. Επειδή υπάρχει έντονη ανάγκη για εξασφάλιση των προς το ζειν ίσως να υπάρχει μια δόση τσιγκουνιάς ή δυσκολίας στο να ανοίξει το πορτοφόλι εύκολα. Η τάση για την καλοπέραση και η έντονη σεξουαλικότητα είναι στοιχεία που πυροδοτούν καταστάσεις υπερβολικής υλικής πραγματικότητας αλλά και ζήλειας η οποία θα εκδηλώνεται όσο θα είναι ο Άρης σε αυτή την θέση.


Κριός
Θα έχεις πολλές ανησυχίες μιας και είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου αλλά περισσότερο υλικές. Ίσως να κληθείς να παίξεις ένα ρόλο δύσκολο γιατί μπορεί από κάποιες καταστάσεις που πιθανόν να μην τις έχεις επιδιώξει εσύ, να ασχοληθείς με τα χρήματα και με ένα ακίνητο που έχει αρκετά προβλήματα τα οποία θα λυθούν στην πορεία. Η σχέση σου με τον Σκορπιό θα είναι έντονη και αν υπάρχουν συνεργασίες θα γίνεις χωρίς να το θέλεις υπερβολικά απαιτητικός/η. Πιθανόν να ασχοληθείς ακόμα και επαγγελματικά με πωλήσεις που αφορούν το σπίτι, την διακόσμηση και γενικότερα τις ανάγκες του. Η διατροφή σου μπορεί να είναι άστατη και ίσως πάρεις κιλά αν δεν προσέξεις. Η αναζήτηση της ηδονής θα είναι ένα κίνητρο για να φλερτάρεις αλλά απόφυγε τις υπερβολές.


Ταύρος
Η δύναμη έρχεται πλέον στα χέρια σου και ενεργοποιείσαι πάρα πολύ για να κινηθείς προς τον επαγγελματικό σου τομέα με στόχο την άμεση εξασφάλιση. Ίσως να ταμπουρωθείς μέσα από κάποιες προσωπικές απόψεις και να γίνεις πολύ απόλυτος/η και δογματικός/η αλλά -κατά την γνώμη σου- με το δίκιο σου γιατί θα νιώθεις έντονη ανασφάλεια αλλά και πίεση για να διεκδικήσεις κάθε τι που επιθυμείς. Από αντοχή θα έχεις πολύ μεγάλη αλλά να προσέξεις γιατί μπορεί να σου λείπει η ώθηση να προχωρήσεις παρακάτω. Αντίθετα θα είσαι πολύ πεισματάρης/α σε όλες τις καταστάσεις που πρέπει να διατηρήσεις. Ίσως εκεί να κάνεις τις υπερβολές σου και να χρειαστεί να μετακινηθείς ένα βήμα πιο πίσω. Η επιχειρηματικότητα θα είναι ένα ταλέντο που θα σου βγει παραπάνω αυτές τις ημέρες και όλο το μυαλό σου μάλλον θα είναι κολλημένο στα χρήματα και με ποιο τρόπο θα βγάλεις περισσότερα. Ζήλεια, κτητικότητα και αισθησιασμός θα είναι η επιρροή του Άρη στην προσωπική σου ζωή για αυτό να διαλέξεις τον δρόμο της ισορροπίας.


Δίδυμοι
Θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να κινηθείς σε μυστικό επίπεδο γιατί κάτι θα σε σπρώξει να δουλέψεις περισσότερο μένοντας στην αφάνεια. Ίσως παίξεις και τον ρόλο του ντέντεκτιβ ή ακόμα και του ανακριτή γιατί όλο και κάτι θα σε κάνει να υποψιάζεσαι. Μπορεί να νιώθεις έντονο περιορισμό και χωρίς ιδιαίτερο λόγο να μην βγαίνεις έξω και να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου. Ίσως το φαγητό να είναι ένα κομμάτι που θα σου γεμίσει κάποια κενά. Πάντως επειδή θα έχεις μεγαλύτερες ευαισθησίες σε σχέση με τα άτομα που είναι γύρω σου, θα τους σταθείς με μεγαλύτερη ευκολία σε οποιοδήποτε πρόβλημα είτε υγείας είτε ψυχολογικό. Μια προσωπική σχέση με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα σε προβληματίσει επειδή ενδεχομένως δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτή, οπότε θα την κρατήσεις σε μυστικό επίπεδο και δεν θα αποκαλύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα.


*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*


Καρκίνος
Θα δουλέψεις σκληρά για να φτάσεις τους στόχους σου και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να στηρίξεις περισσότερο τα πιστεύω σου γιατί θα τα κάνεις πιο εύκολα πράξη. Οι φίλοι σου θα είναι πιο κοντά σου αυτήν την περίοδο αλλά πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά απαιτητικός/η γιατί μπορεί να κουράσεις. Θα έχεις πάντως μεγάλη ενέργεια και θα δουλέψεις καλά με μια ομάδα ή με μια κάποια άτομα που θα έχετε ένα κοινό σκοπό. Ίσως για να μαζέψετε χρήματα που θα βοηθήσουν άτομα που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες. Το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης μπορεί να γίνει από αυτή την εποχή αλλά θα περάσει πρώτα από ένα επίπεδο φιλικό και αυτό κατά κάποιο τρόπο θα σου εξασφαλίσει μια μεγαλύτερη ευκολία στο να γνωρίσεις περισσότερο τον ψυχικό κόσμο του άλλου ατόμου.


Λέων
Θα δημιουργηθούν διάφορες εντάσεις με στόχο την εξασφάλιση των επαγγελματικών σου δικαιωμάτων. Θα ριχτείς με τα μούτρα στον αγώνα της επιβίωσης αλλά και της συντήρησης όλων αυτών που έχεις ήδη δημιουργήσει. Να προσέξεις να μην γίνεις απόλυτος/η για να μπορείς να ελιχθείς και να έχεις τις καταστάσεις με το μέρος σου. Θα έχεις βέβαια ισχυρά κίνητρα και θα απαιτήσεις σε όποια θέση και αν είσαι να ανέβεις λίγο πιο ψηλά. Αν δεν το πετύχεις τουλάχιστον θα το προσπαθήσεις με πάθος γιατί κάπου θα έχεις μέσα σου βλέψεις για αλλαγή όλων των αρνητικών καταστάσεων. Πιθανόν να σκέφτεσαι μια δουλειά στον στρατό ή ακόμα και σαν μηχανικός ακινήτων και γενικά ό, τι έχει να κάνει με ακίνητα αλλά και τραπεζιτικές εργασίες. Να προσέξεις τη σχέση με τον πατέρα σου γιατί μπορεί να διαφωνήσετε για κάποιους οικονομικούς λόγους. Η σχέση με τον Ταύρο μπορεί να είναι μοιραία και πολύ ελκυστική.


Παρθένος
Θα είσαι αρκετά ανεξάρτητος/η και επειδή είσαι από την φύση σου πολύ περίεργος/η και ερευνητικός/η θα βάλεις μπροστά κάποιες σοβαρές μελέτες ή ακόμα και σπουδές που θα αποδεικνύουν αυτή σου την ικανότητα. Επειδή το μυαλό σου αλλά και το σώμα σου θα είναι σε εγρήγορση θα ξεκινήσεις να έχεις στόχους για ταξίδια που θα προσπαθήσεις να τους εκπληρώσεις αυτή την περίοδο. Αν δεν μπορείς λόγω υποχρεώσεων ή μειωμένων οικονομικών θα ταξιδεύεις με το μυαλό σου και την φαντασία σου και που θα πάει, στο τέλος θα το πετύχεις. Ο οραματισμός θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις κάποια θετικά πιστεύω σου και η εμπιστοσύνη που θα δείξεις σε θέματα πίστης και αξιών θα είναι μεν απόλυτη και δογματική αλλά θα σε εμπνεύσει ώστε να αποκτήσεις νέους ορίζοντες. Η σχέση με έναν Ταύρο ή Σκορπιό θα δέσει πιο πολύ και θα είναι πολύ έντονη και κυρίως ερωτική.

Διαβάστε τη συέχεια στο: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/planitiki-skakiera/item/72175-o-aisthisiakos-aris-ston-tayro-kai-pos-tha-epireasei-to-kathe-zodio#ixzz3VyEVL7d2

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X